Ingezonden persbericht


Persbericht

AAC Cosmos bedrijfsvriend van Bibliotheek Eindhoven

Eindhoven, 27 april 2009 - ICT-dienstverlener AAC Cosmos is vanaf deze maand bedrijfsvriend van Bibliotheek Eindhoven. Met dit unieke initiatief wil de bibliotheek een platform creëren waarin partijen kennis kunnen delen en (zakelijke)contacten op kunnen doen. AAC Cosmos krijgt onder andere een vermelding op de bedrijfsvriendenmuur bij de ingang van de centrale vestiging in deWitteDame en kan deelnemen aan bijeenkomsten voor (potentiële) sponsors en andere bedrijfsvrienden.

Bibliotheek Eindhoven meent dat een publiek instituut als een bibliotheek zakelijk moet denken om de toekomst sterk tegemoet te kunnen treden. Nu verbanden aangaan met het bedrijfsleven is noodzakelijk om te kunnen innoveren in de toekomst. Doel is daarom om aan het einde van het jaar rond de Bibliotheek Eindhoven een netwerk van 50 bedrijfsvrienden te hebben die de bibliotheek economisch en maatschappelijk ondersteunen.

"Als beheerder van onze ICT-infrastructuur is AAC Cosmos een belangrijke partner voor ons. ICT is essentieel voor het functioneren van een organisatie, ook in de bibliotheekwereld", zegt Thijs Torreman, Algemeen Directeur bij Bibliotheek Eindhoven. "Het maakt dat wij kunnen innoveren en investeren in toekomstige projecten."

"Door dit bijzondere partnerschap met de Bibliotheek Eindhoven kunnen wij onze kennis delen over optimale ICT-infrastructuren bij bibliotheken", zegt Paul Slaats, senior accountmanager bij AAC Cosmos. "Dit geeft ons enerzijds de mogelijkheid om met potentiële klanten in contact te komen, maar anderzijds leert het ons meer over het reilen en zeilen binnen deze wereld. Dit helpt ons weer onze dienstverlening te optimaliseren."

(243 woorden)