FloraHolland


Open dag voor vakantiekrachten bij FloraHolland Eelde

EELDE, 16 april 2009(persbericht) - Op maandag 27 april organiseert FloraHolland Eelde in samenwerking met uitzendbureau Randstad haar jaarlijkse open dag voor vakantiekrachten. Tijdens de open dag kunnen geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen bij de Eeldese vestiging van `s werelds grootste bloemenveiling. Zo kunnen ze met eigen ogen zien wat het werken bij de veiling inhoudt.

Zoals ieder jaar biedt FloraHolland Eelde in de periode van mei tot en met september plaats aan tijdelijke medewerkers, om de vakanties van het vaste personeel op te vangen. De tijdelijke krachten werken in de vroege ochtenduren, zodat er van hun vakantiedagen nog iets overblijft. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verdelen (distribueren) en intern afleveren van bloemen en planten. Tijdens de open dag wordt ingegaan op de werkzaamheden die een distributiemedewerker op de veiling verricht. Een bezoek aan de afdeling distributie, waar de werkzaamheden `live' te aanschouwen zijn, is onderdeel van de kennismaking. Ook wordt de bedrijfsfilm van FloraHolland getoond. Hierin wordt duidelijk hoe het veilproces verloopt en hoe belangrijk de distributie als schakel in dit proces is. Geïnteresseerden kunnen zich direct bij uitzendbureau Randstad inschrijven voor vakantiewerk.
Het werk in de distributie is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, die minimaal 1.70 lang is en van aanpakken weet. De werkzaamheden vinden plaats in de vroege ochtenduren. Belangstellenden kunnen zich (zonder opgave vooraf) op 27 april om 08.30 uur melden bij FloraHolland Eelde, Burg. J.G. Legroweg 80 in Eelde. De open dag duurt tot ongeveer 10.30 uur. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de afdeling HRM, T 050 309 77 55 of 309 72 20.