De NAM beloont Croon Elektrotechniek voor 2,2 milj. uur veilig werken

27/04/2009 06:56

Croon Elektrotechniek B.V.

Croon is weer een award rijker. Afgelopen maandag heeft de NAM een zeer bijzondere award uitgereikt aan Croon Elektrotechniek. De prijs werd uitgereikt door Johan de Haan, Asset Leader van de NAM in Groningen.

Het is een waardering voor zeven jaar ongeval vrij werken (LTI) tijdens het onderhoud plegen aan de Groningse gasvelden. Het onderhoudscontract is 10 jaar geleden met Croon en GTI afgesloten. De werkzaamheden worden tot 2011 in samenwerking met GTI uitgevoerd.

De veiligheidscriteria van de NAM zijn de hoogste in de wereld

De veiligheidsnormen van de NAM gelden als één van de hoogste in de wereld. De NAM, is sinds 1947 actief in het, op duurzame wijze, opsporen en winnen van aardolie en aardgas in Nederland.

Cursus rijgedrag op een industrieterrein

Bij veilig werken wordt niet meteen gedacht aan veilig rijden. Croon initieerde een cursus 'rijgedrag op een industrieterrein'. Een cursus die bijdraagt aan de betrokkenheid van de werknemer in het gehele veiligheidsproces. Door het inhuren van een speciale rij-instructeur, die de werknemers een dag corrigeerde op hun rijgedrag, is men extra bewust van het rijgedrag op een terrein in een industriële omgeving.

Tevreden klant

Naast de prijs die Croon kreeg voor 2,2 miljoen uur veilig werken heeft de NAM aan Croon een tevredenheidsverklaring gegeven. Niet alleen zorgt Croon voor het managen van de complete logistiek in het onderhouden van de installaties van de NAM, maar staat zij ook bekent om het werkelijk waar maken van haar veiligheidsbeleid. Op dit moment is Croon in volle voorbereiding voor het halen van het felbegeerde

VCA dubbel ster P certificaat wat binnen de petrochemie als meest belangrijke certificaat gezien wordt voor de komende periode.

Over Croon

Sinds 1876 is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse installatiebranche. Al meer dan 130 jaar staat Croon aan de basis van vele technologische ontwikkelingen. Ze is verantwoordelijk voor de complete technische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren. Nationaal en internationaal. Met deze diensten draagt Croon bij aan het goed, duurzaam èn kostenefficiënt functioneren van organisaties, gebouwen, schepen, infrastructurele en industriële installaties.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.croon.nl


Noot voor de redactie: