GGN opent nieuwe vestiging in Roermond

27/04/2009 08:00

GGN Holding B.V.

GGN breidt haar kantorennetwerk uit met een vestiging in Roermond. Hiermee versterkt GGN haar positie in de provincie Limburg, waar de organisatie al een kantoor in Heerlen heeft. De opening van het kantoor in Roermond past in de groeistrategie van GGN die erop gericht is om de positie van GGN in de regio nóg meer te versterken.

De reeds bestaande vestiging in Heerlen werkte tot nu toe onder de naam GGN Zuid-Limburg. Met de uitbreiding naar Roermond gaan beide vestigingen werken onder de naam GGN Limburg. Bestuursvoorzitter van GGN, Henk Keizer: "De uitbreiding van het kantorennetwerk geeft onze organisatie een stevige stimulans in Noord-Limburg. Ondernemers in die regio kunnen nu ook gebruik maken van de dienstverlening van GGN. Het is voor ons heel belangrijk zowel dicht bij onze klanten als dicht bij de debiteuren te staan. De debiteur is nadrukkelijk als stakeholder benoemd binnen onze organisatie, wij willen juist voor deze kwetsbare groep in de samenleving toegankelijk zijn en in begrijpelijke taal met hen communiceren."

Vestigingsmanager benoemd tot gerechtsdeurwaarder

De vestigingsmanager van het nieuwe kantoor is mevrouw Wanda Drooghaag. Zij is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Gerechtsdeurwaarder met vestigingsplaats Roermond. Op 15 april jl. heeft de officiële beëdiging plaatsgevonden bij de Rechtbank in Roermond. Mevrouw Drooghaag is sinds 23 juli 1990 werkzaam bij GGN Limburg te Heerlen, sinds 1 oktober 1997 als toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder. Het kantoor in Roermond is gevestigd aan de Doctor Philipslaan 35. Naast deze vestiging opent GGN binnenkort ook kantoren in Breda, Middelburg en Goes.

Over GGN

GGN is de grootste incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Bij GGN werken ruim 1300 medewerkers, waarvan meer dan de helft als incassospecialist. Daarnaast zijn er 144 (kandidaat) gerechtsdeurwaarders en 55 juristen. GGN is met 28 vestigingen actief in het hele land en biedt als enige partij op landelijk niveau minnelijke incasso en gerechtelijke incasso binnen één organisatie, met eigen kantoren. Daarnaast kunnen bedrijven bij GGN terecht voor het uit handen nemen van facturatie, het volledige debiteurenbeheer, advies bij het inrichten of verbeteren van het creditmanagementproces, detachering, training en opleiding van debiteurenbeheerders, incassomedewerkers en gerechtsdeurwaarders. De missie van GGN is het verhogen van het ondernemersrendement van haar opdrachtgevers door het voorkomen, beheersbaar maken en terugdringen van debiteurenrisico's.





http://www.ggn.nl