Gemeente Soest

.

Whoznext-team volop aan de slag

27 april

Het WhoZnext-team is vol enthousiasme bezig met het organiseren van het grote sportevenement dat op vrijdag 18 september in Baarn zal plaatsvinden.

Het team is nu bezig met het bedenken van de sporten. Er zullen veel bijzondere en onbekende sporten worden aangeboden tijdens het evenement, zodat alle leerlingen kennis kunnen maken met verschillende `nieuwe' sporten.

Twee leuke sporten die het team in gedachten heeft zijn speedminton en bossabal. Speedminton is een revolutionaire sport dat lijkt op badminton, maar dan een stuk sneller is.

Bossabal is een balspel dat gespeeld wordt door twee teams. Het combineert volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira. Het speelveld bestaat uit luchtkussens en trampolines met een net in het midden.

De leerlingen van het Baarnsch Lyceum, het Griftland College en de Waldheim Mavo vergaderen om de week met hun begeleiders, afwisselend in het gemeentehuis van Baarn en het gemeentehuis van Soest. Kortom, het team is hard bezig een succesvol sportevenement te organiseren.