Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

BETER ZICHT OP WAGENPARK EN WERKNEMERS. In één scherm een duidelijk overzicht van prestatie-indicatoren. Dat is mogelijk geworden door de realisatie van een Business Intelligence koppeling tussen het C-Track fleetmanagementsysteem en het Redline Simbiont(TM) Solution Frameworrk.

Strategische samenwerking C-Track Benelux en Redline Systems

(QWP Papendrecht Mon, 27 Apr 2009 09:44:00 GMT) - Een slimme oplossing die een helder inzicht verschaft in de prestaties van het wagenpark en de prestaties van werknemers. Door middel van een aantal overzichtelijke indicatoren (KPI's) krijgen de gebruikers van het C-Track systeem een actueel beeld van de prestaties in de buitendienst. Het overzicht, vormgegeven door middel van dashboardmeters, geeft in een oogopslag de stand van zaken weer. Zo is het door middel van de KPI's altijd mogelijk om aankomsttijden, vertrektijden, rijgedrag en de verhoudingen tussen werken-rijden en zakelijk-privé rijden inzichteltelijk te krijgen. Ook biedt de koppeling de mogelijkheid om de indicatoren aan te passen. Door een acceptatiegrens aan te geven toont het systeem aan wanneer een norm wordt overschreden. Van het voertuig dat de gestelde norm heeft gepasseerd is in dat geval direct detailinformatie beschikbaar waardoor er meteen op de situatie kan worden ingespeeld. Technologie Redline ontwikkelde in opdracht van C-Track deze Business Intelligence oplossing op basis van het Simbiont(TM) Solution Framework. De indicatoren kunnen in een Windows Vista Sidebar geplaatst worden of direct in de Windows Tray bij de systeemtijd vermelding. Door gebruik te maken van webtechnologie is deze oplossing ook voor Linux en OS-X geschikt. Introductie Tijdens de easyFairs Transport & Logistiek beurs werd de Business Intelligence koppeling gepresenteerd en inmiddels zijn de eerst koppelingen operationeel. Meer informatie over C-Track Benelux B.V.
Redline Systems Redline Systems BV uit Amersfoort is dienstverlener op het gebied van bedrijfsprocesoptimalisatie. Redline levert de zelf ontwikkelde Simbiont(TM) Soolution Framework voor onder andere Business Intelligence oplossingen. Met 30 man wordt vanuit 3 locaties gewerkt om bedrijfsprocessen bij klanten zo duidelijk mogelijk in te richten en te optimaliseren. C-Track C-Track Benelux BV uit Papendrecht is leverancier van het GPS fleetmanagementsysteem. C-Track Benelux is onderdeel van DigiCore Holdings Ltd. De C-Track/DigiCore organisatie heeft vestigingen in 26 landen op vijf continenten en een 'installed base' van meer dan 400.000 C-Track systemen.