Ingezonden persbericht


Den Haag, 24 april 2009

PERSBERICHT
Europcar Autoverhuur B.V. en Greenwheels tekenen samenwerkingsovereenkomst.

Per 24 april 2009 bundelen Europcar en Greenwheels de krachten. Door deze samenwerking krijgen Greenwheels abonnees voordelig de mogelijkheid om voor een langere huurperiode een auto te huren en een ruimere auto te huren. Daarnaast vervult Greenwheels de behoefte van Europcar klanten voor autohuur voor een kortere huurperiode en het afhalen van een huurauto buiten openingstijden.

Over Greenwheels
Greenwheels heeft met haar deelauto concept een prominente plaats verworven in Nederland en is aanwezig in ruim 70 steden, voornamelijk in de Randstad en grote steden buiten de Randstad. Op ruim 1000 locaties in Nederland kunnen abonnees dag en nacht zelf vanaf één kwartier een auto pakken.

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International, de grootste autoverhuurder van Europa. Europcar heeft 46 eigen vestigingen in Nederland. Europcar verhuurt personen-, bestel- en vrachtauto's aan consumenten en bedrijven. Europcar is trotse bezitter van de BOVAG 5-sterren kwalificatie.

Contactgegevens
Europcar Autoverhuur B.V. Greenwheels Claudia de Jong (Marketing Manager) Jan Borghuis (directeur) Tel.: 070 ­ 3811800 Tel. 010 - 8501641 www.europcar.nl www.greenwheels.nl






---- --