Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Flair lanceert nieuwe website

Hoofddorp, 27 april 2009 - Weekblad Flair lanceert de volledig vernieuwde website flaironline.nl: dé vriendinnensite van Nederland.

Na de metamorfose van het tijdschrift Flair eerder dit jaar, is nu ook flaironline.nl compleet vernieuwd. De website ziet er niet alleen totaal anders uit, ook het idee achter de site is helemaal nieuw. Vanaf nu bestaat Flaironline.nl uit een verzameling vriendinnenclubs, gemaakt voor en door bezoekers.

Flaironline brengt vrouwen bij elkaar
Met de vriendinnenclubs sluit Flaironline aan bij de wens van bezoekers om nieuwe vriendinnen te maken en anoniem persoonlijke onderwerpen te bespreken. Zo zijn er clubs voor vrouwen die zwanger willen worden, bezig zijn met afvallen of op zoek zijn naar een relatie. Elke bezoeker kan in 40 seconden heel makkelijk zelf een vriendinnenclub beginnen. Flaironline wil vrouwen bij elkaar brengen. Niet door een zo groot mogelijk sociaal netwerk, maar juist door de kracht van kleine, intieme clubs.

Vriendinnen- én redactieclubs
Naast de vriendinnenclubs bevat Flaironline een aantal redactionele clubs, bijvoorbeeld over Flair-columnisten Mieke van Maerle en Elle van Rijn. Maar ook clubs met filmptips, webweetjes en winacties worden door de redactie dagelijks voorzien van verse updates.

Facts & figures
Flaironline bereikt maandelijks 187.000 unieke bezoekers en heeft 2.8 miljoen pageviews*. De wekelijkse nieuwsbrief wordt verstuurd naar 44.000 leden. De nieuwe website werd ontwikkeld in samenwerking met React BV.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met ruim 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2008 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 515,7 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1000 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Sanoma Uitgevers is ook te volgen op Twitter: http://twitter.com/SanomaNL

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht