Ingezonden persbericht


Persbericht

27 april, 2009

Innax Nederland wint titel Best Managed Companies 2009

Innax Nederland, onafhankelijk dienstverlener op het gebied van energie, techniek, milieu en veiligheid in en rondom gebouwen, is een van de 50 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. Dit jaar meldden 150 Nederlandse bedrijven binnen het groot- en middenbedrijf zich aan voor het programma.

De jaarlijkse Deloitte competitie werd dit jaar voor de tweede keer in Nederland georganiseerd. Innax Nederland deed voor het eerst mee en mag de gewaardeerde titel Best Managed Companies 2009 een jaar lang dragen. Innax Nederland viel met name op door het feit dat de missie en visie zijn vastgesteld door een groep medewerkers. Het gehele bedrijf beschouwt deze missie en visie dan ook als leidende factor. Innax Nederland streeft ernaar om in en rondom gebouwen een gebalanceerde mix te creëren van hoger gebruikerscomfort, lagere kosten, betere marktwaarde, risicomanagement, tijdsbesparing en bescherming van het leefklimaat.

"Wij hebben een duidelijke visie tot 2012 vastgesteld. Daarnaast zitten we midden in een traject waarbij alle stappen, structuren en beslissingen in lijn worden gebracht met deze visie", vertelt Jörgen Waagenaar, algemeen directeur van Innax Nederland. "Het is een extra stimulans om te vernemen dat we door een externe en onafhankelijke partij goed beoordeeld zijn wat betreft een dergelijk traject."

De wedstrijd valt op omdat het niet alleen gaat om bedrijven met aanhoudende groei, echter de focus ligt op de strategie en uitvoering. Onderdelen als risicomanagement, interne organisatie, marketing & sales en HR-management verdienen speciale aandacht.

"Het winnen van deze prijs is voor ons een teken dat we gestructureerd ondernemen", aldus Waagenaar. "Daarnaast zijn we in één jaar met ruim 100 nieuwe collega's gegroeid. Deze groei vereist duidelijke communicatie, een proactieve houding van alle medewerkers en een hoog kwaliteitsbesef. Omdat veranderingen niet altijd makkelijk zijn, is dit programma een goed toetsmoment voor ons geweest. We gaan verder op de weg die we eerder zijn ingeslagen om onze medewerkers en opdrachtgevers op een verrassende, duurzame en betekenisvolle wijze bij te staan. Uiteindelijk gaat het om tevreden opdrachtgevers en medewerkers. Als je dat voor elkaar hebt kun je als bedrijf veel bereiken."

(370 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Innax Nederland
Innax is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van energie, techniek, milieu en veiligheid in en rondom gebouwen. Duurzame resultaten staan hierbij voorop. Met ruim 300 medewerkers in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België ondersteunt Innax zijn opdrachtgevers bij het realiseren van besparingen in tijd en kosten, het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en het voldoen aan wetgeving. Tot Innax Nederland behoren de volgende organisaties:
* Cycle Systems Energy Services: onafhankelijk energiemeetbedrijf en energiemanagementpartner
* Cycle Systems Projects: informatiemanagementbureau gespecialiseerd in energielabels
* Raadgevende ingenieursbureaus van Intechno:
- Intechno InstallatieAdviseurs

- Intechno GebouwManagement

- Intechno Energie & Duurzaamheid

* Intechno Personeelsvoorziening: uitzend- en detacheringbureau
* Expex: bouwkundig inspectie- en adviesbureau
* Innax Automatisering

Onder de klanten van Innax Nederland bevinden zich: ABN Amro, Meeús Vastgoedmanagement, Vestia, Interpolis Achmea, Gemeente Etten-Leur, Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool voor Kunsten ArtEZ, Bouwfonds, E-ON, Windunie, ANWB, Eden Hotel Group, Ahold, Rijksgebouwendienst, KPN, Tennet, Connexxion, Habion. Voor meer informatie over Innax: www.innax.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met OCTANE PR: Tel: +31 (0)40 266 1130
E-mail: innax@octanepr.com http://www.octanepr.com/nl http://www.octanepr.com/nl>

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com