Ingezonden persbericht


Persbericht

GN Netcom introduceert nieuwe serie callcenter- en kantoorheadsets: de Jabra BIZ(TM) 2400

Breda, 27 april 2009 - GN Netcom, wereldmarktleider op het gebied van headsetoplossingen, kondigt vandaag een nieuwe serie headsets aan: de Jabra BIZ(TM) 2400-serie. Deze bedrade headsetss zijn zeer geschikt voor callcenters en kantoor omgevingen. Bij de ontwikkeling van de deze nieuwe modellen heeft GN Netcom gebruik gemaakt van een aantal 'industry firsts' en zijn de akoestische eigenschappen verder geoptimaliseerd.

De Jabra BIZ(TM) 2400 biedt superieuur geluid, heeft een strak en gebruikersvriendelijk ontwerp en is beschikbaar in mono en duo variant. Het hoge comfort maakt de headset uitermate geschikt voor dagelijks en langdurig gebruik. De USB-variant voldoet standaard aan de 'Noise@Work' regulering van de EU en de Peakstop(TM) technologie beschermt gebruikers tegen schadelijke geluidspieken.

Verbeterde audio
De Jabra BIZ(TM) 2400 bedrade headset is speciaall ontwikkeld voor callcenters en bedrijven die gebruikmaken van bureau telefoons. GN Netcom heeft de akoestische eigenschappen van de modellen geoptimaliseerd door Noise Blackout(TM)-technologie toe te passen. Deze gloednieuwe technologie, waarbij gebruik gemaakt wordt van twee microfoons, zorgt ervoor dat storende achtergrondgeluiden direct worden geëlimineerd waardoor het lijkt alsof of de persoon met wie je aan het bellen bent naast je staat. De Neodymium luidsprekers zorgen voor het beste geluid, waardoor de gesprekspartner duidelijk en helder verstaanbaar.

De Jabra BIZ(TM) 2400 headset is in verschiillende microfoontypes beschikbaar; De standaard Omni-directionele microfoon is ideaal voor rustige werkomgevingen, terwijl de noise-canceling en ultra noise-canceling microfoons zeer geschikt zijn voor rumoerige en lawaaierige omgevingen omdat deze het omgevingsgeluid meer dan 90% wegfilteren.

Verbeterde bouw
Doordat de Jabra BIZ(TM) 2400 ontwikkeld is voor daagelijks gebruik, is een stevig en sterk ontwerp van groot belang. GN Netcom heeft de flexibiliteit in de microfoonarmen geoptimaliseerd en daarbij een techniek toegepast waarbij deze 360 graden kan draaien. Het breken van de arm wordt hierdoor praktisch bijna onmogelijk. De bedrading van de Jabra BIZ(TM) 2400 is met Kevlar versterkt, waaardoor de kabels beter beschermd zijn tegen draadbreuk en beschadigingen. De onderdelen die de meeste kracht moeten weerstaan zijn gemaakt van chirurgisch staal, waardoor deze headset extra robuust is en daarnaast een aantrekkelijke verschijning geworden is.

Verbetert Comfort
Bij de ontwikkeling van de Jabra BIZ(TM) 2400 series stond draagcomfort hoog in het vaaandel. De Jabra BIZ(TM) 2400 headset is verkrijgbaar in twwee varianten: mono- en duo-luidsprekers. De mono-uitvoering biedt drie verschillende draagstijlen: oorhaakje, nekband en hoofdband. De microfoon kan zowel links als rechts worden gedragen en de T-bar voorkomt dat haren pijnlijk vast komen te zitten. Daarnaast bieden beide uitvoeringen zeer zachte en confortabele oorkussens. Perfect voor langdurig gebruik.

De Jabra BIZ(TM) 2400 variantten zijn geschikt voor gewone telefonie, IP-telefonie, Softphones in HiFi-stereo kwaliteit en daarmee voor Unified Communications. Deze worden in het tweede en derde kwartaal van dit jaar verwacht.

De Jabra BIZ(TM) 2400 heeft een verkoopadviesprijs vanaf ¤ 169,00.>

Voor meer informatie over de Jabra BIZ(TM)2400 bezoekt u: www.jabra.com/10xbetter/NL

###

Over GN
GN Netcom is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met ongeveer 1.100 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt en produceert GN Netcom met haar merk Jabra(TM) een uitgebreid aanbod aan draadloze headsets voor mobiele telefonie en daarnaast draadloze en draadgebonden headsets voor zakelijke professionals op kantoor en in Call Centers. GN Netcom's zakelijke activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN Netcom is onderdeel van GN Store Nord A/S. Voor meer informatie kunt u terecht www.jabra.nl

Voor meer informatie (