Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 Agresso en PeopleXS introduceren Unit 4 Recruitment

~ e-recruitment tool helpt bedrijven werving- en selectieproces te stroomlijnen ~

Sliedrecht, 27 april 2009 - Zowel in tijden van krapte op de arbeidsmarkt als in tijden van overvloed, is het als bedrijf belangrijk snel te reageren op passende kandidaten. Door dergelijke processen te automatiseren met de nieuwe oplossing Unit 4 Recruitment kunnen bedrijven een goede eerste indruk achterlaten bij de aankomende werknemers.

Unit 4 Recruitment is ontstaan uit een samenwerking tussen Unit 4 Agresso Personeel & Salaris en PeopleXS. Klanten die gebruik maken van de HR- en Payroll-oplossingen van Unit 4 Agresso Personeel & Salaris kunnen voortaan aanvullend kiezen voor de e-recruitmentoplossing Unit 4 Recruitment. Hierbij kunnen ze bijvoorbeeld CV's van kandidaten die online solliciteren meteen verwerken en bij de juiste persoon binnen de organisatie afleveren. Voor sollicitanten betekent dit snel uitsluitsel over de procedure. Ook de gang van zaken als iemand aangenomen wordt, is geautomatiseerd.

"Wij streven ernaar om iedere discipline binnen de HR-praktijk aan te kunnen bieden", zegt Roel Bolt, salesmanager van Unit 4 Agresso Personeel & Salaris. "Wij kunnen niet alles zelf ontwikkelen en besloten daarom op zoek te gaan naar specialisten binnen de verschillende disciplines om mee samen te werken. Omdat Unit 4 Agresso zelf met succes en naar tevredenheid gebruikmaakt van de software van PeopleXS viel de keuze al snel op hen."

"We zijn nu druk in gesprek met social networks om de recruitment via deze nieuwe kanalen nog beter te laten verlopen. Of je nu 20 of 2000 mensen per jaar aanneemt, het is belangrijk om de juiste kandidaten te vinden. Tegenwoordig is snelheid van reactie cruciaal om een goede indruk achter te laten bij je toekomstige werknemer. E-recruitment-oplossingen zijn in dat geval ideaal", zegt Frank Oddens, managing director van PeopleXS.

(294 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over PeopleXS
PeopleXS is een e-recuitment systeem geschikt voor elke mensgerichte recruiter. Het levert 'state of the art' technologie waarmee het recruiters en de organisatie impact geven. PeopleXS is volledig op maat aan te passen zodat het bedrijf zich kan concentreren op mensen en niet op systemen. En PeopleXS gaat verder want de implementatie is beperkt tot 7 dagen. Door de 'Software as a Service' aanpak betaalt de klant alleen wat hij nodig heeft. Zo blijven de totale kosten beperkt tot een minimum. Dit is hoe PeopleXS mensen op hun echte waarde schat.

Kijk voor meer informatie op: http://www.peoplexs.com

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 14 Europese landen, vijf landen buiten Europa en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2008 een omzet van ¤ 394 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Unit 4 Agresso had aan het eind van 2008 3.537 medewerkers in dienst. De aandelen worden verhandeld op Euronext Amsterdam (Symbool: U4AGR).

Voor meer informatie, kijk op: http://www.unit4agresso.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Unit-4-Agresso/c/384 of contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Ilona de Bok
Tel: +31 (0)40 235 4600
Email: Ilonadb@lewispr.com

Altijd als eerste de laatste persberichten van Unit 4 Agresso via deze RSS-feed: http://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=384

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com
Wire: www.lewiswire.com/nl