Ingezonden persbericht



---



Persbericht

27 april 2009, Kampen

VVV-Irischeque in een nieuw "jasje"
Uiterst geschikt moederdagcadeau binnen handbereik

De VVV-Irischeques hebben een nieuw logo zodat er meer ingespeeld kan worden op de wens van de consument. De pay-off luidt dan ook: "VVV Irischeque, de enige cadeaubon waar je echt alles mee kan". Het perfecte moederdagcadeau is geregeld met slechts een VVV-bezoek.

Onmiskenbaar VVV

De eyecatchers van het nieuwe logo zijn het VVV logo en het kleurenpallet. De VVV is hierdoor onmiskenbaar dé afzender van de grootste cadeaubon van Nederland. De VVV Irischeque is ideaal voor Moederdag, want moeders bepalen zelf wanneer en waaraan zij het besteden. Bloemen, een doosje Merci of parfum zijn leuke cadeaus, maar niet origineel. De VVV-Irischeque is verkrijgbaar bij alle VVV-winkels in de IJsseldelta.

De lekker-genieten-cadeaucheques

Naast de VVV-Irischeque is er ook de Nationale Dinercheque. Speciaal voor Moederdag werkt Nationale Dinercheque samen met Weekendjeweg.nl. Door deze samenwerking maken moeders die de bon ontvangen ook nog eens kans op een weekendje weg t.w.v. E150,- en ontvangen zij altijd een hotelvoucher. Als deze opties nog niet het perfecte Moederdagcadeau zijn, dan is er nog altijd de Bongo-bon waar beleving centraal staat. Bijvoorbeeld een heerlijk dagje vertoeven in de sauna of actief aan de slag met een fietsdag in de regio. Ook zijn de Theater- en Concertbon en Bioscoopbonnen te verkrijgen bij de VVV-winkels.

Altijd een VVV in de buurt

De cadeaubonnen zijn te verkrijgen bij VVV/ANWB in Kampen, VVV Zwolle, VVV Hasselt en VVV Zwartsluis. De Bongobon is te verkrijgen bij de VVV/ANWB in Kampen en bij VVV Zwolle.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.vvvijsseldelta.nl of bel naar 0900 - 1122375 (E1,- per gesprek)