'Naast een goed linkerbeen ook twee rechterhanden'


RS montage bestaat 1 jaar

DREUMEL, 20090427 -- Het is deze maand precies een jaar geleden dat Ramon Schenkhuysen startte met zijn bedrijf RS Montage. Tijd voor een terugblik op een succesvolle periode waarin hij nauw samenwerkte met René de Korte, die sinds 1998 een eigen onderneming heeft: Pereko. "We zijn gespecialiseerd in maat- en precisiewerk en vertalen de wensen van de klant in een fraai eindresultaat. Voor het plaatsen en monteren van keukens, badkamers en toiletten, maar ook voor het leggen van laminaat, houten vloerdelen en tegels en voor wanden en plafonds kunnen de mensen bij ons terecht", aldus Ramon.

Door Ria Scholten
Na jaren te hebben gevoetbald moest Ramon een veelbelovende profcarrière vanwege blessures afbreken. "Gelukkig beschikte ik naast een goed linkerbeen over twee rechterhanden", grapt hij ondanks de teleurstelling die hij ongetwijfeld heeft moeten verwerken. "Ik ben toen in dienst getreden bij een gerenommeerde meubel- en keukenzaak in Hendrik-Ido-Ambacht en ontdekte dat ik het werk als monteur in de buitendienst ontzettend leuk vond. Het werken met je handen en de contacten met de klanten geven heel veel voldoening. Door de jaren heen heb ik me steeds meer ontwikkeld tot een goede monteur. De wens om als zelfstandige aan de slag te gaat werd steeds sterker en vorig jaar november heb ik in goed overleg met mijn vrouw Kelly de sprong gewaagd."

Hij vervolgt: "René en ik kunnen heel veel dingen zelf en maken daarnaast gebruik van de diensten van een vast team gespecialiseerde ZZP'ers. Waaronder een schilder, een stukadoor, een cv-monteur en een elektricien. We kunnen op woongebied dus een totaalpakket leveren. Sanitair kan bij de groothandel worden uitgezocht en wordt door ons geplaatst en gemonteerd", aldus Ramon. Onze webshop YouandI.nl is vooral interessant voor de doe-het-zelvers. Ze kunnen bij ons letterlijk alles bestellen wat met sanitair en montage te maken heeft. De website staat echter nog in de kinderschoenen. We hopen hem begin volgend jaar volledig operationeel te hebben. Er kan echter al wel besteld worden. We leveren bekende merken tegen concurrerende prijzen." Spijt van de stap om zelfstandig ondernemer te worden heeft Ramon niet. Hij gaat elke morgen fluitend naar zijn werk en vindt het heerlijk om in zijn vrije tijd met zijn zoontje Dean op te trekken. Kelly verzorgt de administratie van RS Montage en neemt de PR-activiteiten voor haar rekening. "Graag wil ik alle klanten die het afgelopen jaar vertrouwen in ons hebben gesteld hiervoor hartelijk bedanken. René wil ik bedanken voor de fijne samenwerking", meldt hij tot besluit. Meer informatie op www.rsmontage.com





Ingezonden persbericht