Ingezonden persbericht


24 februari 2009

Persbericht

Kinderen vermaken zich tijdens Kids Festijn

Tijdens het Betteld Kids Festijn kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar dagelijks genieten van een speelparadijs met springkussens, trampolines en een skelterbaan. Verder zijn er deze meivakantie optredens van bekende kinderartiesten als Elly & Rikkert, variétécabaretier Jo de Rijck en kindertheater Simon en Zo. De activiteiten vinden plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

In het speelparadijs kunnen kinderen zich van 27 april tot en met 1 mei vermaken met trampolines, een skelterbaan, tafelvoetbal, ballenbak, sjoelbak, schminken en veel springkussens. Verder kunnen kinderen ponyrijden en met een huifkar een stukje rijden. Daarnaast is er elke dag een kinderdienst en kinderbios en vermaken clowns de kinderen.

's Avonds treden verschillende kinderartiesten op. Op maandagavond neemt kindertheater Jo de Rijck de aftrap met het stuk 'Tijger ontsnapt'. Dinsdagavond kunnen kinderen zelf meespelen met het stuk van Simon en Zo genaamd 'Supergraan'. Elly & Rikkert geven op woensdagavond een fantastisch kinderoptreden en op vrijdagmiddag wordt de week afgesloten met een heerlijke pannenkoekenparty.

De voorstelling van Jo de Rijck combineert theater met speciale effecten, goochelen, circustechnieken, mime, publieksinteractie en heel veel humor. Een boeiende en afwisselende voorstelling die de kinderen fel aanspreekt en intussen stiekem de volwassenen laat meegenieten. Ga mee op zoek en laat je verrassen door een unieke, interactieve kindershow.

Tijdens de voorstelling van Simon en Zo vertellen zij de gelijkenis van het zaad en de zaaier. Het verhaal wordt in een hoog tempo met steeds afwisselende scènes speels en verbeeldingsvol gebracht. Het decor en de attributen zijn zorgvuldig uitgedacht en ontworpen om steeds weer iets anders te kunnen voorstellen. Zoals kinderen thuis spelen met wat voorhanden is, zo wordt er ook hier gespeeld. Maar niet alleen door Simon en Zo. Ook de kinderen doen mee.

Elly & Rikkert maken al vele jaren samen cd's en boekjes voor peuters en kleuters. Ook zijn er inmiddels dvd's uitgegeven met daarop optredens en liedjes van het duo. Elly is vooral bekend van het kleuterprogramma 'Elly en de Wiebelwagen' dat door de EO wordt uitgezonden.

Kaarten voor het Betteld Kids Festijn zijn tijdens de meivakantie van 27 april tot en met 1 mei verkrijgbaar op De Betteld. Een all-inkaart voor alle dagen van het Betteld Kids Festijn kost ¤ 22,50 en een dagkaart ¤ '¬ 8,50 inclusief het optreden die avond. Daarnaast zijn er per optreden kaarten verkrijgbaar en kosten tussen ¤ 4,00 en ¤ 6,00. 0. De verblijfskosten op De Betteld zijn exclusief de entree van het Betteld Kids Festijn. Kinderen kunnen ook van het Betteld Kids Festijn genieten zonder op De Betteld een overnachting te boeken.

Kijk voor meer informatie over het Betteld Kids Festijn op www.betteld.nl. Het is ook mogelijk hier online een vakantie te boeken.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht