Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie

27 april 2009

Minisymposium 2punt0 in tijden van crisis

Op 27 april aanstaande organiseert het NCSI in samenwerking met AT Osborne een minisymposium over het benutten van het innovatievermogen van Werknemer 2.0. Aanleiding hiervoor is de battle die het NCSI via www.battleofconcepts.nl heeft uitgezet met de titel 'Hoe kunnen bedrijven de creatieve productieve productiviteit van Werknemer 2.0 benutten?'.

Er zijn door studenten en Young professionals in totaal 43 concepten ingestuurd. Tijdens het minisymposium vindt de prijsuitreiking plaats en tijdens de brainstorm die volgt kunnen de inzenders van de concepten samen met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven doorpraten over dit onderwerp. Bovendien worden de resultaten van de online game 'Hoe slim werk jij' bekend gemaakt.

Bent u nieuwsgierig naar de uitkomsten van de battle of wilt u graag nieuwe inzichten verkrijgen door de inhoudelijke inleiding van dr. Aart Bontekoning CMC of door de brainstorm met studenten en Young professionals? Meldt u zich dan nu aan voor dit minisymposium.

Het symposium start om 13.45 uur met een inlooplunch en wordt om 17.00 afgesloten met een borrel. Klik hier voor het volledige programma. Het minisymposium vindt plaats bij AT Osborne te Baarn.

Aanmelden is noodzakelijk. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via Tugba Demirbas, t.demirbas@ncsi.nl of via het aanmeldformulier op de website.