Provincie Noord-Holland

Verkeershinder Vogelenzangseweg Bloemendaal

10-4-2009

Op de Vogelenzangseweg/provinciale weg N206 in de gemeente Bloemendaal past de provincie Noord-Holland op vier locaties de weg aan ter verbetering van de verkeersveiligheid. Van 27 april tot en met 12 juni zullen werkzaamheden plaatsvinden die verkeershinder kunnen veroorzaken.

Het gaat om de aanleg van een fietsoversteek bij de Boekenrodeweg, een linksafstrook en fietsoversteek bij het Tuincentrum Bos, een verkeersdrempel en een voetpad bij Waternet-Oase en een verkeersdrempel bij Woestduin. Op overige delen van de wg worden onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd.

Verkeershinder van 27 april tot en met 12 juni 2009 Overdag is de weg open voor al het verkeer. Wel zal van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 16.00 uur verkeershinder ontstaan omdat het verkeer plaatselijk in beide rijrichtingen om en om over 1 rijstrook wordt geleid.

Avond-/nachtafsluiting van 18 mei tot en met 12 juni

Om het werk mogelijk te maken is de Vogelenzangseweg van 18 mei tot en met 12 juni van maandag tot en met vrijdag in de avond en nacht (20.00 tot 6.00 uur) afgesloten voor al het autoverkeer. Het verkeer wordt gedurende de afsluiting over de Herenweg (N208) geleid. Deze omleiding wordt met borden aangegeven.


* In de weekenden wordt niet aan de weg gewerkt.
* (Brom)fietsers en voetgangers zullen nauwelijks tot geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.

* Connexxion zet extra bussen in en rijdt overdag via de normale route en s avonds via de omleidingsroute.

* De start van de werkzaamheden is door omstandigheden twee weken later dan de provincie eerder in de informatiefolder aankondigde.

Heeft u vragen? Mail naar de heer B. Sta van Utrecht (projectleider).

Nieuwsredactie