Ingezonden persbericht


---- PERSBERICHT 27 April 2009 ----

Babywinkels.com: de startplaats voor al uw online baby-aankopen

Wie voortaan makkelijk en efficiënt babyartikelen via internet wil aankopen, kan vanaf nu terecht op www.babywinkels.com. Dit recent opgerichte portaal biedt een duidelijk overzicht van online babywinkels uit België en Nederland en biedt ouders een leuke online winkelervaring bij het zoeken naar baby- en kinderkleding, speelgoed, babykamers, kinderwagens, etc.

Op Babywinkels.com zijn de online winkels ingedeeld op rubrieken en er kan er makkelijk gezocht worden op naam, trefwoord, product of dienst. Per winkel staat ook aangegeven welke betaalmogelijkheden er zijn en of zij vallen onder bepaalde kwaliteitskeurmerken zoals bijvoorbeeld BeCommerce (BE), Thuiswinkel Waarborg (NL), etc. Daarnaast kunnen klanten hun persoonlijke ervaringen met een online winkel kenbaar maken via deze site.

De bedoeling van Babywinkels.com is om Belgische en Nederlandse ouders te helpen met hun online aankopen. Op deze website bevinden zich ondertussen meer dan 200 betrouwbare online babywinkels, wat het voor de consument makkelijk maakt om snel zijn/haar gading te vinden in het online aanbod van babyartikelen.

NOOT AAN DE REDACTIE:

Voor meer informatie contacteer SKMedia via info@skmedia.be of bel +32(0)477 90 17 09. Voor logo's kan u terecht op http://www.babywinkels.com/link-plaatsen.html.