Rechtbank 's-Hertogenbosch


Hoger beroep overtreding rookverbod Bredaas café op 28 april

âs-Hertogenbosch, 16 april 2009 - Op dinsdag 28 april a.s. vindt om 14.00 uur de behandeling plaats van de strafzaak tegen de uitbaters van het Bredase café Victoria die vervolgd worden voor overtreding van het rookverbod.

De uitbaters van het café worden ervan verdacht het rookverbod in de horeca te hebben overtreden. Op 3 april jl. heeft de rechtbank Breda de uitbaters vrijgesproken van overtreding van het rookverbod (BH9853).

Openbaar
De zitting is openbaar. Publiek en pers dienen er echter rekening mee te houden dat het aantal plaatsen in de zittingszaal en op de publieke tribune beperkt is.

Pers
In verband met de beperkte ruimte in de zittingszaal wordt alle pers (dus ook schrijvende pers) verzocht zich vooraf aan te melden. We ontvangen die aanmeldingen graag uiterlijk vrijdag 24 april a.s. om 12.00 uur. Aangemelde vertegenwoordigers van de pers krijgen toegang tot de zittingszaal voor zover het aantal beschikbare plaatsen dit toelaat. In verband met de beperkte ruimte in de zittingszaal zal bij meerdere aanmeldingen voor opnamen een poolregeling moeten worden afgesproken.

Publiek
Publiek hoeft zich niet aan te melden. Ook hier geldt dat men wordt toegelaten voor zover er plaats is.

Uiteraard kan de rechter te allen tijde in het kader van een ordelijk verloop van de zitting beslissen van het bovenstaande af te wijken.

Aanmelden en informatie
Pers kan zich aanmelden bij het bureau Communicatie & Voorlichting van het gerechtshof âs-Hertogenbosch, telefoon 073 â 620 42 29. Ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Bron: Gerechtshof 's-Hertogenbosch Datum actualiteit: 16 april 2009 Naar boven