Gemeente Bussum

Reconsructie snelwegafrit 7 richting Bussum

Reconstructie snelwegafrit 7 gaat tweede fase in

De eerste fase van de werkzaamheden aan afrit 7 van de A1 is volgens planning verlopen. In de nacht van 28 op 29 april gaat de eerste fase over in de tweede. Dat gaat gepaard met een tijdelijke afsluiting. Vanaf dinsdagavond 28 april 23.00 uur tot woensdagochtend 05.00 uur is de op- en afrit 7-oostzijde, voor verkeer komende vanaf de A1uit de richting Amersfoort naar Naarden en voor verkeer, komend vanaf de Huizerweg naar Naarden en naar de A1 richting Amsterdam, voor alle verkeer afgesloten. De toegang tot Naarden en Bussum verloopt dan via afrit 5 of afrit 8. Met behulp van borden zal dit worden aangegeven. Afrit 7 blijft wel open voor verkeer komende vanaf de A1 uit de richting Amsterdam. En ook is het mogelijk vanaf de Brediusweg de A1 richting Amersfoort te bereiken.

Verkeer van en naar Naarden

Vanaf woensdag 29 april wordt het verkeer komende uit Amersfoort via de andere rijbaan Naarden in geleid. Verkeer uit de richting Amsterdam, kan eveneens Naarden in. Verkeer dat vanuit Naarden komt, kan vanaf de kruising Brediusweg in deze fase wel de A1 in de richting Amersfoort bereiken, maar niet de richting Amsterdam. Hiervoor dient gebruik te worden gemaakt van de ingestelde omleidingsroute naar oprit 8.

Verkeer van en naar Bussum

Verkeer komende vanaf Amsterdam kan vanaf woensdag 29 april niet via afrit 7 richting Bussum naar de Huizerweg. Afrit 8 is dan het alternatief. Via deze afrit en de Amersfoortsestraatweg is de Huizerweg bereikbaar en dus ook de daar gelegen winkels. Verkeer komende vanaf de Huizerweg kan niet via oprit 7 richting Amsterdam, maar moet via de Amersfoortsestraatweg naar oprit 8 rijden.

Afsluiting op- en afrit 7 rond half mei

In het weekend van 15, 16 en 17 mei zijn de op- en afritten 7 voor alle verkeer afgesloten. Hierover volgen nadere mededelingen.

Vragen en klachten

Voor algemene vragen over de verkeerssituatie, kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur bellen naar de gemeente Naarden: (035)6957811. De receptie van het gemeentehuis zet uw vraag door naar de aannemer of de directie, waar deze zo spoedig mogelijk in behandeling wordt genomen. In geval van calamiteiten kunt u bellen naar het locale nummer van de politie Naarden/Bussum 0900-8844. Voor noodsituaties is 112 beschikbaar.


* omleidingsroute ivm reconstructie afrit 7.pdf