Gemeente Winschoten


Presentatie imago-onderzoek Winschoten

Begin dit jaar is in opdracht van de gemeente Winschoten een imago-onderzoek gehouden. Doel van het onderzoek was te achterhalen hoe bezoekers uit de omliggende regio en uit Duitsland Winschoten zien. Dinsdag 28 april vanaf 19.30 uur worden in de Tramwerkplaats de uitkomsten van het onderzoek gepresenteerd.
Waarom gaan mensen wel of juist niet naar Winschoten? Welk rapportcijfer geeft de bezoeker Winschoten? Waarom komen onze Duitse gasten zo graag in de binnenstad? En wat kunnen (of moeten) wij doen om van Winschoten een nog aantrekkelijkere (winkel)stad te maken? Op deze vragen wil het gemeentebestuur van Winschoten antwoord krijgen om actief en effectief op in te kunnen spelen.

Het is de bedoeling dat het imago-onderzoek tweejaarlijks wordt herhaald. Op deze manier kan de effectiviteit van onder meer het binnenstadsmanagement gemeten worden.

GeĂŻnteresseerden zijn van harte welkom op de bijeenkomst op dinsdag 28 april vanaf 19.30 uur in de Tramwerkplaats, Havenkade-west 3, in Winschoten.

Programma 28 april 2009

19.30 uur Ontvangst met koffie
20.00 uur Welkom door de heer van der Zaag, burgemeester Winschoten 20.15 uur Resultaten 0-meting imago-onderzoek door de heer Oosterbaan,

marktonderzoeker. Gelegenheid tot vragen stellen. 21.00 uur Pauze
21.20 uur Discussie aan de hand van stellingen door de heer Offenberg, citymanager Winschoten
22.00 uur Afsluiting door de heer van der Zaag, burgemeester Winschoten