Ingezonden persbericht


Persbericht

23 april 2009

VOETBALVEDETTEN BIJ 50 JAAR STUDIO SPORT IN BEELD

Hilversum - De komende twee weken staat de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld nog bol van evenementen. Vanaf 28 april barst het 'Beeld en Geluid voetbal naseizoen' los: er zijn dan op vijf dagen in de meivakantie vele ontmoetingsmogelijkheden met voetbalvedetten èn Studio Sport presentatoren. O.a. Ronald Koeman, Hans van Breukelen en Ronald Waterreus komen een balletje trappen.

Meet & Greets voetbal:

Dinsdag 28 april tot en met zondag 3 mei (m.u.v. donderdag 30 april), van 13:30 tot 14:00 uur.

Tijdens de meet & greet is een compilatie van sportmomenten van de sporter te zien en kan men hem het hemd van het lijf vragen. Natuurlijk is er ook tijd voor een foto en/of handtekening. De meet & greets vinden plaats in het Atrium en zijn voor iedereen toegankelijk.

Clinics voetbal

Dinsdag 28 april tot en met zondag 3 mei (m.u.v. donderdag 30 april), van 14:30 tot 15:00 uur.

Tijdens de clinic onthult de sporter het geheim achter zijn specifieke talent en coacht vervolgens de deelnemer naar een betere prestatie. Kaarten voor de clinics zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa in het Atrium bij aankoop van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld en de experience. Voor deelname aan de clinics geldt: vol = vol.

Mijn Studio Sport Top 10

Zondag 3 mei van 15:30 tot 16:30 uur.

Bekende sporters kiezen hun persoonlijke Top 10 uit een lijst met de meest sensationele, dramatische en legendarische sportmomenten uit alle takken van sport. Tijdens het filmprogramma worden de momenten vertoond en lichten de sporters hun keuze toe. Dat doen zij in gesprek met een van de presentatoren of commentatoren van Studio Sport in de Theaterzaal van Beeld en Geluid. Kaarten voor het filmprogramma zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa in het Atrium bij aankoop van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld en de Beeld en Geluid experience. Ook voor het filmprogramma geldt: vol = vol.

Er wordt momenteel nog druk aan de invulling van het programma gewerkt, kijk voor de laatste informatie op <:http:>www.beeldengeluid.nl/50jaarstudiosport

Gewijzigde openingstijden in de meivakantie:

Maandag 27 april: gesloten

Dinsdag 28 en woensdag 29 april: open van 10:00 - 19:00 uur

Donderdag 30 april: gesloten

Vrijdag 1 t/m zondag 10 mei: open van 10:00 - 19:00 uur

De tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld, is nog tot en met 10 mei 2009 te bezoeken bij Beeld en Geluid.