Stichting Aids Fonds

Nieuw LoveDance Festival lanceert line-up en website

28-04-2009
LoveDance lanceerde op maandag 27 april de voorlopige line-up en de volledig opgetuigde website van het eerste grote openlucht dancefestival voor homo's, lesbo's en vrienden: www.lovedancefestival.com. LoveDance werd tot nu toe al zes keer gehouden op Wereld Aids Dag, 1 december, in Paradiso. Dit bruisende, zeer gewaardeerde feest ten bate van het Aids Fonds, krijgt nu voor het eerst een zomereditie op 18 juli in Spaarnwoude.

A twelve-hour Summer Extravaganza of Stars and Freaks Van 11.00 tot 23.00 uur zal er non-stop feest zijn in zes grote feesttenten en openluchtpodia met veel optredens en veel, heel veel muziek. LoveDance trekt alles en iedereen uit de kast voor een buitensporig evenement. De kaartverkoop is in volle gang. Ticktets zijn 45,- en verkrijgbaar via www.lovedancefestival.com.

Line-up
Smaakmakende organisaties en succesnummers als Rapido, Meubel Stukken, M.u.l.t.i.s.e.x.i, Paradiso, Larry Tee, Joost van Bellen, Jeugd van Tegenwoordig, Miss Monica, Jessica 6 (Hercules & Love Affair) en Don Diablo krijgen in ieder geval ruim baan. Duidelijk recept voor een spectaculair all-inclusive evenement.

A deeper meaning
Met LoveDance Festival vieren we onderlinge solidariteit, vrijheid en LIEFDE, de liefde voor jezelf, voor anderen en voor het leven. We vieren de vrijheid om te zijn wie je bent en de vrijheid om je liefde te delen met wie je wilt.
Het hele organiserende team doneert geheel belangeloos tijd en energie, de onafzienbare stoet aan deelnemende artiesten en organisaties zijn onwaarschijnlijk gul met talent en netwerk. Het doel van het festival is behalve het bevorderen van bewustwording en het vieren van solidariteit, vrijheid en liefde: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Aids Fonds.