Cable&Wireless werkt samen met Regus om de kosten van bedrijven te verlagen 28/04/2009 09:05

PR Newswire

AMSTERDAM, April 28 /PRNewswire/ --

- Nieuwe ruimtes voor virtuele Videoconferencing vergaderingen bieden bruikbaar alternatief voor zakenreizen


- Deze oplossing verlaagt de kosten, verhoogt de productiviteit en vermindert de CO2-uitstoot van bedrijven

Cable? en Regus,de wereldwijde marktleider in het aanbieden van flexibele werkplekoplossingen, hebben vandaag bekendgemaakt dat ze een vijfjarig initiatief, ter waarde van 32 miljoen Britse ponden, zullen verwezenlijken. In dit initiatief worden de bedrijfscentres van Regus uitgerust met de toonaangevende Telepresence-ruimtes voor Videoconferencing van Polycom.

De Regus locaties in de zakelijke wereldsteden, waaronder Londen, New York, San Francisco, Chicago, Manchester, Mumbai, Moskou, Frankfurt, Parijs, Shanghai, Sydney, Hongkong, Singapore en Tokio, worden uitgerust met deze ruimtes die de toonaangevende bedrijven een echt alternatief voor zakenreizen bieden.

Nu de economie er minder rooskleurig uitziet, proberen bedrijven hun kosten te drukken, te concurreren en tegelijkertijd milieubewust te blijven door hun CO2-uitstoot te verlagen. Met deze oplossing kunnen bedrijven deze drie doelen bereiken zonder de hoge investeringskosten die vaak gepaard gaan met de implementatie van beheerde high-end Videoconferencingoplossingen.

De ervaring van een persoonlijke vergadering - de kwaliteit van de technologie zorgt ervoor dat vergaderingen op eenzelfde manier worden ervaren als een werkelijke ontmoeting, met tot 10 collega's per locatie. Deelnemers aan een virtuele vergadering worden levensgroot weergegeven. De aanwezigen ervaren werkelijk oogcontact en geluid in surround stereo waardoor ze ook lichaamstaal kunnen oppikken, wat voor een productieve vergadering van groot belang is.

Een effectieve samenwerking wordt gegarandeerd doordat gebruikers door de high defintion-technologie hun informatie op hun desktop kunnen delen met andere locaties. Een internationaal technologiebedrijf heeft in het gehele bedrijf videoconferencing van hoge kwaliteit geïmplementeerd en heeft hierdoor haar meest recente serie producten naar schatting negen maanden voor de geplande datum op de markt gebracht; hiermee heeft dit bedrijf US$ 17 miljoen kunnen besparen.

Toegankelijk voor ieder bedrijf - Hoewel high definition
Videoconferencing heel handig kan zijn, zijn de huidige budgetten vaak ontoereikend om een dergelijke ervaring van een persoonlijke ontmoeting te bekostigen. Door deze deal met Regus kunnen zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven voor een fractie van de kosten de vruchten van deze technologie en de daarmee gepaard gaande voordelen plukken.

Hoewel sommige grote bedrijven zich de aanschaf van apparatuur voor Videoconferencing kunnen veroorloven, gebeurt dit slechts voor een gering aantal van hun belangrijkste locaties. Door middel van deze nieuwe mogelijkheid is het mogelijk deze diensten aan te bieden voorbij de grenzen van de bestaande locaties en het bedrijf. Door gebruik te maken van de omvangrijkere aanwezigheid van Videoconferencing van Regus en Cable? wordt voor bedrijven de weg bereid voor de verbetering van communicatie tussen bedrijven.

Systeem van 'Gemeenschappelijke Belangen' - het volledige potentieel van deze technologie kan van groot nut blijken wanneer verschillende instanties met elkaar kunnen communiceren via dezelfde levensechte ervaring. Dit wordt mogelijk gemaakt door het systeem van 'Gemeenschappelijke Belangen' van Cable?. Zakelijke leden kunnen - door zich aan te melden - in contact treden met hun gemeenschap van belanghebbenden (klanten en leveranciers) door middel van Videoconferencing, zonder dat daarvoor een persoonlijke ontmoeting nodig is. Dit levert veel bijkomende voordelen op:


-- Ontwikkeling van een sterkere integratie van de toeleveringsketen
-- Versterking banden met leidinggevenden

-- Creatie van meer efficiëntie in het bedrijf

-- Versterking van de samenwerking

Locaties en diensten ter plaatse - De technologie voor Videoconferencing en de 24-uurs helpdesk, beheerd door Cable?, evenals de locaties en diensten op de locaties die door Regus worden verzorgd, bieden alle gebruikers een hoogstaande bedrijfservaring. Daarnaast is het een zeer voordelig alternatief voor zakelijke reizen.

Het unieke alomvattende ontwerp dat tot in detail uitgedacht is, stelt gebruikers in staat zich te richten op zaken doen, zonder zich zorgen te maken om de technologie.

Betaling op basis van gebruik - de ruimtes kunnen wanneer nodig per uur gehuurd en betaald worden en zullen vanaf de zomer van 2009 wereldwijd beschikbaar zijn.

Algemeen directeur van Regus, Mark Dixon, zei: "Wij weten, als 's werelds grootste aanbieder van studio's voor Videoconferencing, dat onze klanten de voordelen van deze laatste technologie waarderen en ernaar uitzien dit product te gebruiken. Bedrijven die dit virtuele hulpmiddel gebruiken, besparen daarmee tijd en geld op zakelijke reizen en verminderen tevens hun invloed op het milieu. Wij veranderen de manier waarop mensen vergaderen door diensten aan te bieden waarmee ze hun prestaties kunnen optimaliseren."

Algemeen directeur van Cable?, Europa, Azië en de VS, Jim Marsh, zei: "Voor veel bedrijven betekent dit een nieuwe werkwijze maar het is een methode die meteen zorgt voor kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit. Cable? Video Conferencing stelt nieuwe klanten in staat hun werkwijze te veranderen en maakt het voor bestaande gebruikers van videoconferencing mogelijk hun aanwezigheid uit te breiden zonder dat daarvoor grote investeringen in apparatuur nodig zijn. Cable? is met dit product de belangrijkste speler op de Britse markt en met deze deal kunnen wij onze klanten in staat stellen dit product over de hele wereld te gebruiken.

Opmerkingen voor redacteurs

Afbeeldingen

Jpeg-afbeeldingen zijn beschikbaar

Over The Regus Group
Regus is wereldmarktleider in het aanbieden van flexibele oplossingen voor werkplekken. Regus beschikt over producten en services die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferencing. Regus biedt een nieuwe manier van werken, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is.

Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline, en Nokia verleent Regus diensten aan duizenden groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan The Regus Group.

Meer dan 400.000 klanten profiteren elke dag weer van de producten en diensten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 75 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe, en wanneer zij dat willen.

Zie www.regus.nl voor meer informatie.

Over Cable?
Cable? is een van 's werelds toonaangevende internationale
communicatiebedrijven. Het voert zijn activiteiten uit via twee onafhankelijke bedrijfseenheden: Europa, Azië & VS en CWI Group (voorheen International).

De bedrijfseenheid voor Europa, Azië & VS levert bedrijfs- en carrieroplossingen aan de grootste gebruikers van telecomdiensten in het VK, de VS, het Europese vasteland en Azië. Met ervaring in de levering van verbindingsdiensten aan 153 landen - en het plan het eerste door haar klanten gedefinieerde bedrijf voor communicatiediensten te worden - richt het bedrijf zich erop haar klanten ongeëvenaarde diensten aan te bieden.

CWI Group bezit en exploiteert toonaangevende regionale telecombedrijven. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Londen en exploiteert bedrijven via vier regionale vestigingen, de Caraïben, Panama, Macau en Monaco & Eilanden, en levert diensten en efficiëntie van wereldklasse. CWI Group is een full-service telecombedrijf dat zowel mobiel, breedband en binnenlandse en internationale vaste telefoondiensten, als bedrijfs- en beheerde dienstoplossingen levert.

Meer informatie over Cable? is te vinden op http://www.cw.com

Nathalie Renson van Regus, +33-1-70-92-39-37, nathalie.renson@regus.com; of Katie Dove, Cable?, +44-(0)1344-818-888, Katie.Dove@cw.com






-