DBC Onderhoud


1 juli gebruikersbijeenkomst over implementatie DOT
28-04-2009 08:52


1 juli gebruikersbijeenkomst over implementatie DOT In 2011 wordt de tweede generatie van de DBC-systematiek ingevoerd. Deze is ontwikkeld onder de naam DBCâs op weg naar Transparantie (DOT). DBC-Onderhoud organiseerde reeds eerder gebruikersbijeenkomsten over aspecten van DOT. Op 1 juli volgt een speciale bijeenkomst over tal van aspecten van de technische implementatie van DOT in zorginstellingen en bij verzekeraars.

Â

Tijdens de bijeenkomst kunt u een informatiemarkt bezoeken waarop onder andere aanbieders op het gebied van ICT en zorgadministratie hun kennis en kunde aanbieden. Ook de NVZ en het DIS zijn met een stand vertegenwoordigd. Deze bijeenkomst is derhalve dé gelegenheid om informatie op te doen over alle ins en outs van de DOT-implementatie.

De vervolgsessies worden mede gebaseerd op vragen uit het veld. Als u inhoudelijke vragen heeft die u graag aan bod wilt laten komen, dan kunt u deze alvast stellen bij uw aanmelding. Vanzelfsprekend kunt u ook wachten met het stellen van uw vraag tot de vervolgsessie zelf.

Â

U kunt zich hier aanmelden.