Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 28-04-2009

Politie arresteert Udenhoutse 'visser' wegens winkeldiefstal

TILBURG: De politie heeft maandagmiddag een 16-jarige jongen uit Udenhout aangehouden wegens winkeldiefstal. Hij had om 14.00 uur in een winkel aan de Ringbaan-Oost diverse visbenodigdheden ter waarde van 20 euro gestolen. De Udenhouter wilde gaan vissen, maar had geen zin om de goederen te kopen. De jongen is mee naar het bureau genomen

Jongen rijdt op gestolen brommer

TILBURG: Een 16-jarige jongen uit Tilburg is maandagavond rond 19.30 uur gearresteerd. Surveillerende agenten zagen de jongen op de Boomstraat op een bromfiets rijden, met een onbekend gebleven knaap achterop. De brommer had geen kenteken en beide jongens droegen geen helm. De agenten zetten de achtervolging in en konden de bestuurder achterhalen toen hij onderuit ging op de Lindestraat. De passagier was er al lopend vandoor gaan. Op het bureau bleek dat de brommer onlangs gestolen was. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie stelt een onderzoek in.

Politie pakt Tilburger op wegens bedreiging ex-vriendin

TILBURG: De politie heeft een 47-jarige Tilburger aangehouden. Dat gebeurde maandagavond tegen 23.30 uur. De relatie met zijn vriendin is feitelijk verbroken, maar volgens haar valt hij haar nog altijd lastig, vooral via SMS-jes. Maandagavond was hij in haar woning in Dalem-Zuid (Reeshof) en zou hij haar met de dood hebben bedreigd. Daarna belde de vrouw de politie. De Tilburger is op het bureau in verzekering gesteld.

Inbraak bij cultureel centrum in Goirle

GOIRLE: Bij een cultureel centrum aan de Thomas van Diessenstraat is dinsdagmorgen ingebroken. Rond 03.30 uur ging het alarm af. De inbrekers hadden een ruit geforceerd en gingen er vervolgens met een kluis vandoor. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 28-04-2009 11:42 | © Regio Midden en West Brabant |