Bedrijfsopleidingen van Ictopus ontvangen hogere kwaliteitsnormering

28/04/2009 14:44

ICTopus B.V.

Ictopus Academy, onderdeel van Ictopus BV , prolongeert haar ISO 9001-certificering. Naast prolongatie van het in 2008 behaalde certificaat, is Ictopus Academy nu ook gecertificeerd volgens de nieuwste norm ISO 9001:2008. De certificering van Ictopus is tot stand gekomen na inspectie door SGS, wereldleider in inspectie, controle, analyse en certificering.

ISO 9001:2008-certificering

Het managementsysteem van Ictopus Academy voldoet nu aan alle elementen van de allerlaatste kwaliteitsnormen. De belangrijkste uitbreiding van de nieuwe normering is het bewaken en borgen van de kwaliteit van uitbestede processen. Niet alleen extern uitbestede processen, maar ook de intern uitbestede processen, zoals HRM en ICT, zijn aan de controle volgens ISO-normen onderworpen.

Meerwaarde voor opdrachtgevers

Met de prolongatie en opschaling naar ISO9001:2008 toont Ictopus Academy aan de hoogste kwaliteitstandaard ook lange tijd vast te kunnen houden en zelfs verder uit te bouwen. De continue leerhouding van de Ictopus-medewerkers werkt hier in het voordeel van de klanten van 'Academy'. De medewerkers staan garant voor bedrijfsopleidingen en opleidingsadviezen van de hoogste kwaliteit.





http://www.ictopus.com