Gemeente Veenendaal


Geen voortzetting instuif voor (nieuwe) inwoners

Al jaren organiseert de gemeente Veenendaal de instuif om (nieuwe) inwoners te laten kennismaken met al wat Veenendaal te bieden heeft. Sinds een aantal jaren zijn er steeds minder organisaties die deelnemen aan de instuif. Ook het aantal bezoekers is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Het gemeentebestuur is dan ook van plan de instuif in zijn huidige vorm niet meer voort te zetten.

Â

Redenen voor de teruglopende belangstelling zijn o.a. de komst van nieuwe media en e-mail waardoor nieuwe inwoners veel gemakkelijker op zoek kunnen gaan naar informatie binnen de gemeente. Het gemeentebestuur is dan ook voornemens de instuif in zijn huidige vorm niet meer voort te zetten. We gaan op zoek naar een nieuw concept om nieuwe inwoners te laten kennismaken met Veenendaal.

Â
Ideeën?

Heeft u ideeën over een nieuwe opzet, dan horen we deze graag van u via e-mail nancy.teunissen@veenendaal.nl of per post:

Gemeente Veenendaal

Afdeling Communicatie en Dienstverlening

T.a.v. Nancy Teunissen

Postbus 1100

3900 BC VEENENDAAL

Â
Verenigingen en instellingen die de afgelopen jaren hebben deelgenomen aan de instuif, hebben vorige week een brief ontvangen over dit voornemen. Heeft uw organisatie geen brief ontvangen, dan kunt u deze alsnog opvragen via e-mail nancy.teunissen@veenendaal.nl.