Gemeente Lingewaard


Breedtesport Lingewaard is vorig schooljaar gestart met het organiseren van sportclinics voor groep 5 van alle 19 basisscholen. Diverse sportaanbieders uit Lingewaard hebben de clinics verzorgd. Kinderen maken kennis met nieuwe sporten en verenigingen hopen leden te kunnen werven door de kinderen te enthousiasmeren voor hun sport.

In januari hebben alle basisscholen van Lingewaard een brief gehad met daarin een overzicht van verschillende sportaanbieders die een clinic op de school willen geven. De scholen hebben daarna zelf contact met de sportaanbieders opgenomen. Het initiatief is een succes! Bij ons zijn er 19 clinics bekend, gegeven door verschillende sportaanbieders op verschillende basisscholen en waarschijnlijk zijn dat er nog veel meer! Scholen en verenigingen weten elkaar nu beter te vinden dan voorheen. Verenigingen die dit jaar hebben meegewerkt aan de clinics zijn: de Tai Chi vereniging, basketballvereniging Batouwe, tennisvereniging Huissen, judovereniging Judokwai, Fitness Centre Huissen, B.O.D. De Sprinters, Ki-Aikido Bemmel, turnvereniging Horus, volleybalvereniging Tweestroom, volleybalvereniging Setash, streekballetschool Over-betuwe, volleybalvereniging Kidang en badmintonclub Bemmel.

Heeft u vragen over de clinics, neem contact op met de Breedtesport Lingewaard: telefoonnummer 026 326 02 50 of per e-mail: breedtesport@lingewaard.nl

Sportclinics

Groep 5 van Het Drieluik na de streetdance clinic bij Fitness Centre Huissen