Gemeente Nuth


Gemeente Nuth in beeld op TV Limburg

Deze hele week staat de gemeente Nuth centraal bij TV Limburg in het programma Limburg Vandaag. Burgemeester Hubert Vos heeft de week van Nuth geopend en een souvenier op de "trots op Limburg" wand geplaatst.

De hele week presenteert TV Limburg items over bekende en minder bekende personen, verenigingen, sporters, verenigingen en vrijwilligers uit de gemeente Nuth.

Op TV Limburg en op de website www.tvl.nl kunt u nog de hele week de uitzendingen met thema's uit en over de gemeente Nuth volgen.

Â

Limburg Vandaag

Elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur wordt u bijgepraat over het laatste nieuws uit Limburg aan de hand van actuele studiogasten en spraakmakende interviews. Daarnaast komen er allerhande lifestylerubrieken aan bod en staat elke week een Limburgse gemeente, speciaal evenement of belangrijk thema centraal. Dagelijks kookt een topkok in onze keuken en natuurlijk ontbreken ook muzikale optredens niet: de beste Limburgse en (inter)nationale artiesten verzorgen live-optredens in de studio van TV Limburg op het Retailpark in Roermond. U kunt de live-uitzendingen ook bijwonen!

Â