Benoeming drs. H.G.O.M. Berkers in RvC en Publicatie jaarcijfers BNG

28/04/2009 17:40

Bank Nederlandse Gemeenten

Op 27 april 2008 is mevrouw drs. H.G.O.M. Berkers RA (1955) door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van BNG benoemd tot commissaris. Mevrouw Berkers vervult de vacature die in de Raad van Commissarissen is ontstaan in verband met het aftreden van de heer ir. W.K. Wiechers.

Mevrouw Berkers is sinds 1 september 2008 lid van de Raad van Bestuur van het Catharina-ziekenhuis te Eindhoven. Mevrouw Berkers studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit Tilburg en volgde aan dezelfde instelling de postdoctorale opleiding Accountancy. Zij startte haar loopbaan in 1980 als registeraccountant - senior medewerker bij PriceWaterhauseCoopers. Van 1995 tot 2007 was zij lid van de Raad van Bestuur van Atrium Medisch Centrum Parkstad, met locaties in Heerlen, Brunssum en Kerkrade. Mevrouw Berkers bezit geen aandelen in de N.V. Bank Nederlandse Gemeenten.

Op 28 april publiceert BNG haar jaarrekening 2008. Het volledige jaarverslag (PDF) en een overzicht van alle wettelijk verplichte publicaties van de afgelopen twaalf maanden is te vinden op www.bng.nl.





http://www.bng.nl