Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Zomerfit zwemmen in het Bijlmer Sportcentrum

28 april 2009
De komende maanden kunnen jong en oud meedoen aan de actie 2000-meter-zwemmen in het Bijlmer Sportcentrum. Het is een gezellige manier om de conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Iedereen kan meedoen door op eigen tempo 2000 meter te zwemmen. Een goede motivatie om meer te bewegen en een leuke stimulans voor iedereen die deze zomer fit wil zijn of blijven. Een aardige bijkomstigheid is dat alle deelnemers kans maken op een groot aantal prijzen. Het Nationaal Platform Zwembaden organiseert de actie die van april tot en met september loopt.

Vorig jaar vond de actie ook al plaats en zwommen deelnemers meer dan 125.000 kilometer bij elkaar. Elke deelnemer bepaalt zelf hoelang hij of zij over de 2000 meter doet. Dat kan in twee weken tijd of over een periode van 3 maanden.

Vanaf 1 april jl. zijn deelnemerskaarten gratis af te halen bij de receptie van het Bijlmer Sportcentrum. Hierop wordt de gezwommen afstand genoteerd en als de kaart vol is, wordt deze opgestuurd naar het Nationaal Platform Zwembaden. Deelnemers mogen zoveel deelnemerskaarten insturen als ze willen.

Kijk op www.bijlmersportcentrum.nl voor openingstijden en tijden van het banenzwemmen.

---