Ingezonden persbericht


Reminder: Wendy van Dijk en Mickey Mouse openen dinsdag 28 april bijzondere tentoonstelling in de Bijenkorf Amsterda

Geachte redactie,

Dinsdag 28 april aanstaande opent Wendy van Dijk samen met Mickey Mouse een wel heel bijzondere tentoonstelling bij de Bijenkorf in Amsterdam. Ter gelegenheid van de start van Mickey's Magische Jaar in Disneyland Resort Paris liet 's werelds bekendste muis speciaal voor Doe Een Wens, de stichting die wensen vervult van ernstig zieke kinderen, zijn oren pimpen. Ruim 35 bekende Nederlanders leefden zich uit op het wereldberoemde orenpaar. Al deze Magische Mickey en Minnie oren zijn tot en met zondag 10 mei te bewonderen in de etalage van de Bijenkorf in Amsterdam. Met een speciale SMS actie maakt iedereen kans op de gepimpte oren van zijn favoriete BN-er. De opbrengst van deze SMS actie gaat naar Doe Een Wens.

Wij nodigen u van harte uit bij deze feestelijke opening aanwezig te zijn. Het programma ziet er als volgt uit:

10.15 uur Start inschrijving kinderen voor ballonnenwedstrijd 10.40 uur Ontvangst pers bij hoeketalage Damzijde de Bijenkorf Amsterdam
11.00 uur Officiële opening tentoonstelling Mickey's Magische Oren door Wendy van Dijk en Mickey Mouse
11.30 uur Einde programma en mogelijkheid interviews


Noot voor redacties


Wilt u aanwezig zijn, meldt u zich dan uiterlijk vrijdag 24 april aan via mhop@doe-een-wens.org Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.
Hartelijke groet,
Monique Hop
Marketing & Communicatie
aanwezig op kantoor op dinsdag en donderdag (rest van de dagen mobiel te bereiken) Doe Een Wens Stichting Nederland
Postbus 2016
3440 DA Woerden
Tel: 0348-408060 / 06-48261277
Fax: 0348-408632
E-mail: mhop@doe-een-wens.org http://www.doeeenwens.nl

* * *

REMINDER

Wendy van Dijk en Mickey Mouse openen dinsdag 28 april bijzondere tentoonstelling in de Bijenkorf Amsterdam Ruim 35 BN-ers versieren Mickey's Magische Oren voor Doe Een Wens

Wendy van Dijk, ambassadeur van Doe Een Wens Stichting Nederland, opent op dinsdag 28 april aanstaande samen met Mickey Mouse een bijzondere tentoonstelling in de Bijenkorf in Amsterdam. Ter gelegenheid van de start van Mickey's Magische Jaar in Disneyland Resort Paris liet 's werelds bekendste muis speciaal voor Doe Een Wens, de stichting die wensen vervult van ernstig zieke kinderen, zijn oren pimpen. Ruim 35 bekende Nederlanders leefden zich uit op het wereldberoemde orenpaar. Al deze Magische Mickey en Minnie oren zijn tot en met zondag 10 mei te bewonderen in de etalage van de Bijenkorf in Amsterdam. Met een speciale SMS actie maakt iedereen kans op de gepimpte oren van zijn favoriete BN-er.

SMS, steun Doe Een Wens en maak kans op
Rene Froger, Edwin van der Sar, Irene Moors, Richard Krajicek, Jan des Bouvrie en vele andere bekende Nederlanders hebben zich door het versieren van de Magische Mickey en Minnie oren ingezet voor Doe Een Wens. 'Het is mooi om te zien met hoeveel creativiteit al die bekende Nederlanders zich op de oren hebben gestort. Er zitten fantastische creaties bij!' zegt Wendy van Dijk enthousiast. Zij hoopt dat de SMS actie veel geld opbrengt voor Doe Een Wens, de stichting die zij een warm hart toedraagt. 'Hoe meer geld er ingezameld wordt, hoe meer levensbedreigend zieke kinderen en jongeren de wens van hun leven meemaken. Het is geweldig om deze kinderen weer te zien stralen en ze gewoon weer kind te kunnen laten zijn. Ik wil iedereen dan ook oproepen mee te doen aan de SMS actie door de voornaam van zijn favoriete BN-er te sms'en naar 5757!' Door dit te doen doneert de deelnemer eenmalig ¤1,50 aan Doe Een Wens en maakt hij kans op de originele Mickey of Minnie Mouse oren van zijn favoriete BN-er én op een verblijf in Disneyland Resort Paris. Voor elk paar gepimpte oren gaat in elk geval alvast één wenskind met familie gratis naar Disneyland Resort Paris.

Kom dinsdag 28 april naar de Dam in Amsterdam
Speciaal voor de opening komt Mickey vanuit Disneyland Resort Paris naar Nederland. Dinsdag 28 april om 11.00 uur zullen Wendy van Dijk en Mickey Mouse samen met de aanwezige kinderen en hun ouders aftellen en met het oplaten van speciale Mickey Mouse ballonnen de bijzondere tentoonstelling openen. We nodigen alle kinderen uit om zich vanaf 10.30 uur bij de hoeketalage op de Dam in te schrijven voor de ballonnenwedstrijd. Het kind van wie de ballon het verste komt, gaat met z'n hele familie naar Disneyland Resort Paris! Het is meivakantie dus kom ook gezellig en doe mee! Wil je trouwens zelf Mickey Mouse oren pimpen? Dat kan! Koop je eigen knutsel-oren bij de Bijenkorf Amsterdam en Den Haag en doe mee aan de bijzondere wedstrijd met spectaculaire prijzen. Ook de opbrengst van deze knutsel-oren is bestemd voor Doe Een Wens.

Kijk voor meer informatie over Mickey's Magische Oren en de deelnemende BN-ers op www.mickeysmagischeoren.nl