Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Ernest Louwes in Het Elfde Uur

In Het Elfde Uur van dinsdag 28 april ontvang Andries Knevel de volgende gasten:

Ernest Louwes

Vorige week kwam Ernest Louwes eindelijk vrij. Acht jaar zat hij vast voor de moord op de weduwe Wittenberg in de geruchtmakende Deventer Moordzaak. Hij presenteerde direct zijn boek 'Schuldig' en toonde zich strijdlustig. Hij zal bewijzen dat hij onschuldig heeft vastgezeten. Wat hebben die acht jaar in de gevangenis met hem gedaan? Hoe pakt hij nu zijn leven weer op? En hoe gaat hij zijn onschuld bewijzen?

Schuldig
Schuldig
Ernest Louwes
boekgegevens:

titel: Schuldig, mijn verhaal over de Deventer Moordzaak

uitgeverij: Kosmos

ISBN: 978-9021545493

ds. Gerrit de Fijter

Afgelopen vrijdag nam hij na vijf jaar afscheid van 'zijn' PKN. Dominee Gerrit de Fijter was de afgelopen jaren voorzitter van de synode van één van de grootste kerken van Nederland. Hoe kijkt hij terug op deze jaren? Is het project PKN gelukt? Welke toekomst heet een kerk die jaarlijks ongeveer 60.000 leden verliest en waarin een voorganger mag zeggen dat God niet bestaat ? En hoe hebben de afgelopen jaren Gerrit de Fijter zelf veranderd?

Marjan Berk

Roos, de schoondochter van schrijfster Marjan Berk, overleed ruim vier jaar geleden aan een agressieve vorm van baarmoederhalskanker. Belle, de jongste dochter van Roos was toen net 2 jaar en daarom besloot Marjan een herinneringsboek te maken, zodat ook Belle haar moeder een beetje kan leren kennen. Hoe was het voor Marjan Berk om dit Boek voor Belle te schrijven? Roos was hartstochtelijk christen en probeerde haar agnostische schoonmoeder voortdurend te bekeren. Hoe was het voor Marjan om te zien dat Roos in geloof kon sterven, een geloof dat ze zelf niet kan begrijpen?

Boekgegevens:

titel: Boek voor Belle

uitgeverij: Atlas

ISBN: 978-90-450-1273-5

De opbrengst van Boek voor Belle gaat naar het Koningin Wilhelmina Fonds


---