Cendris

Persbericht

27.04.09 13:11

Cendris trots op verkregen IiP certificaat

Cendris mag zich Investor in People (IiP) noemen. De directe communicatie specialist is de trotse bezitter van het door TNO Certification erkende IiP certificaat. Cendris is het enige bedrijf binnen de contactcenter branche met het keurmerk voor doelgericht personeelsbeleid.

Stephanie Kessen, HR directeur van Cendris: We zijn ontzettend blij dat we het certificaat in handen hebben. Dit bewijst nogmaals dat wij als organisatie de ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers belangrijk vinden en stimuleren. Belangrijker nog, dat onze medewerkers dit ook herkennen. IiP toetst immers de beleving van medewerkers en wat zij waarderen. Dat is mooi. IiP helpt ons om de doelstellingen van Cendris steeds doelgerichter te vertalen naar het dagelijkse werk en eveneens te koppelen aan de persoonlijke groei van iedere medewerker. Dat alles bereik je niet van de ene op de andere dag. We hebben er met zn allen hard voor gewerkt. En het is natuurlijk niet klaar nu het IiP certificaat binnen is. De dynamiek tussen mens en organisatie zorgt dat er altijd ruimte voor verbetering blijft.

IiP is een wereldwijd toegepaste, bewezen aanpak om te werken aan de continue verbetering van organisaties. De afstemming tussen ontwikkeling en doelen van medewerkers, teams en de organisatie als geheel, vormt het uitgangspunt. IiP helpt om alle zaken die van belang zijn voor de ontwikkeling van een organisatie te integreren in één verbeterplan. Dit leidt tot een succesvolle organisatie met betrokken en inzetbare mensen. Organisaties waarvan de medewerkers dit succes onderschrijven mogen zichzelf Investor in People noemen.

Op dit moment mogen 150 organisaties in Nederland zich Investor in People noemen, waarmee zij zich op de arbeidsmarkt kunnen profileren als goed werkgever. Zowel in de profit- als non-profitsector en van klein (10.000 fte). Elke drie jaar wordt opnieuw bekeken of een organisatie nog steeds aan de IiP richtlijnen voldoet.

Perscontact

De mediavoorlichting rondom Cendris wordt verzorgd door de afdeling Communicatie. Journalisten van alle media worden zo snel, adequaat en accuraat mogelijk geïnformeerd over Cendris. Voor vragen en verzoeken met betrekking tot Cendris kunt u terecht bij: