Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Politiebaken 2009 is uit!

Het informatieboekje voor de watersporter in Gooi en Vechtstreek

Gooi en Vechtstreek, 27-04-2009 o Vanaf maandag 27 april 2009 is het Politiebaken 2009 beschikbaar.

De veertiende editie van het informatieboekje voor de watersporter in Gooi en Vechtstreek is gereed. Het vaarseizoen gaat hiermee ook van start.

Lees hier meer over het Politiebaken >> (zie onderaan)

Politiebaken 2009: informatie voor de watersporter

Vanaf maandag 27 april 2009 is het Politiebaken 2009 beschikbaar. De veertiende editie van het informatieboekje voor de watersporter in Gooi en Vechtstreek is gereed. Het vaarseizoen gaat hiermee ook van start.

Politiefunctionarissen met een speciale opleiding houden in de maanden april tot en met september toezicht op de openbare orde en de naleving van wet- en regelgeving op en rond het water. Het Politiebaken 2009 informeert de watersporter over veiligheid en regels op en om het water.

Ook bevat de uitgave regionale informatie over bijzonderheden, vaarroutes, draaitijden van bruggen en sluizen en enkele belangrijke telefoonnummers en marifoonkanalen. Politiebaken 2009 wordt onder andere verspreid bij de havens en VVV-kantoren in de regio. Ook op het water wordt het boekje uitgedeeld.

Informatie
Wilt u een Politiebaken (gratis) ontvangen, vraag dan een exemplaar op bij de waterpolitie van de Politie Gooi en Vechtstreek door een mailtje te sturen naar waterpolitie@gooi.politie.nl.

U kunt Politiebaken 2009 ook downloaden >>