Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam


publicatiebord Groene tuin verdwijnt

De opmars van de digitale wereld heeft gevolgen voor de overheidsinformatie en de wijze waarop de overheid informatie naar buiten brengt.
De Wet elektronische bekendmakingen (Web) treedt binnenkort in werking, hierdoor wordt elektronische publicatie vanaf dat moment de rechtsgeldige publicatie.
Vooruitlopend hierop heeft het college van B&W besloten ook binnen Rotterdam alle informatie elektronisch bekend te maken en deze op één plaats beschikbaar te stellen, de gemeentelijke website.

Het komt erop neer dat alle bestuurlijke, beleidsmatige en juridische informatie van gemeente en deelgemeenten, in digitale vorm te raadplegen en op te vragen is. Ook alle besluiten, vergunningen en kennisgevingen kunt u voortaan op deze gemeentelijke website vinden. Deze website, www.rotterdam.nl, wordt per 1 juli 2009 het officiële en rechtsgeldige publicatiemedium voor de gemeente Rotterdam.

Deelgemeentelijke publicatie
De deelgemeente blijft hiernaast via eigen middelen publicaties verzorgen. Aan de publicaties op de deelgemeentepagina in de Havenloods en op deze website verandert niets. U kunt hierop wekelijks onder de kop Kennisgevingen alle verleende vergunningen, tervisieleggingen en genomen besluiten terugvinden.

Publicatiebord verdwijnt
Het publicatiebord bij het pand aan de Groene tuin, gaat wel verdwijnen. Naast het feit dat dit niet echt meer een middel van nu is, is het ook erg vandalismegevoelig. Door schade en/of vervuiling op het bord zijn de kennisgevingen vaak niet leesbaar. Het dagelijks bestuur heeft daarom besloten om het publicatiebord te verwijderen.