Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Miljonair voor je dertigste?
Wordikrijk.nl berekent je kans en laat zien hoe

Hilversum, 28 april 2009 ­ Hoewel de meeste miljonairs de veertig zijn gepasseerd, is rijk worden voor je dertigste niet onmogelijk. Aanstaande vrijdag, in de achtste aflevering van het tv-programma Word Ik Rijk?, bewijst de 26-jarige miljonair Rory Bertram dat leeftijd niet bepalend hoeft te zijn voor je banksaldo. De jonge ondernemer vulde de test in op www.wordikrijk.nl en scoorde 100%.

Rory Bertram bekend van de exclusieve events die hij organiseert met zijn bureau Finley, behaalde een maximale score. Deze score heeft hij vooral te danken aan het feit dat hij al op jonge leeftijd financieel onafhankelijk is geworden. Na het afronden van de mavo en de NVM Makelaarsopleiding is hij direct voor zichzelf begonnen. Op 18 jarige leeftijd verkocht hij zijn eerste eigen bedrijf. Door deze kickstart slaagt hij erin 60% zijn inkomen opzij te zetten en te investeren. Het feit dat hij een langdurige vaste relatie heeft komt volgens de test het miljonairschap ook ten goede.

Het ondernemerschap zit Betram in het bloed. Zoals het de meeste miljonairs betaamt, durft Betram de nodige risico's te nemen. Niet alleen zakelijk maar ook privé. In zijn vrije tijd is hij professioneel autocoureur. Betram is dan ook regelmatig te vinden op diverse race circuits.

Sinds de lancering van het interactieve platform www.wordikrijk.nl, hebben al circa 75.000 bekende en onbekende Nederlanders uitgerekend wat hun kans is op zes nullen. Uit onderzoek dat Advance onder de deelnemers deed, blijkt dat mannelijke inwoners van de provincie Noord-Holland met een afgeronde HBO opleiding de meeste kans hebben op een score van 50% of hoger. De laagste scores worden behaald onder inwoners van de provincies Flevoland, Zeeland, Friesland en Drenthe. Ook mensen met kinderen en singles scoren aanzienlijk lager.

Het interactieve platform www.wordikrijk.nl is een initiatief van Independer.nl in samenwerking met Advance. Word Ik Rijk? is elke vrijdag om 23.15 uur te zien bij SBS 6.

Over Advance (http://www.advance.nl)
Advance is een interactief mediabedrijf gevestigd in Hilversum en opgericht in 1995. In korte tijd is Advance uitgegroeid tot marktleider op het gebied van interactieve media in Nederland. Advance is onder meer bekend van platforms als Je Echte Leeftijd, Verjaardagsalarm, Meer voor Minder en Waarde van je Woning en beschikt over een kwalitatief bereik van circa 2,2 miljoen consumenten.


---



Ingezonden persbericht