Ingezonden persbericht


Storm Web Development maakt vliegende start!

Deze week gaat Storm Web Development officieel van start. Dit nieuwe webbureau specialiseert zich in het ontwikkelen van websites vanuit een resultaat gerichte marketing visie. Het bureau opereert onder de succesvolle paraplu van de Storm Marketing Group, waartoe ook StormMC behoort. De focus op het rendement van marketing uitgaven doet het goed in deze onzekere economische tijden.

"Vanuit mijn ervaring als opdrachtgever voor de bouw van websites, weet ik dat veel organisaties de potentie van internet nog lang niet voldoende waarmaken.", aldus Marcel Dol, directeur van Storm Web Development. "Vrijwel alle webbouwers denken vanuit technische mogelijkheden in plaats van het business model van de klant. En opdrachtgevers stellen zich vaak te afhankelijk op ten opzichte van webbouwers, vanwege een gebrek aan kennis van het online kanaal."

Storm Web Development pakt het anders aan. Eerst worden samen met de opdrachtgever kraakheldere doelstellingen bepaald voor de website bezoeker én de organisatie. Vervolgens staan het ontwerp, de bouw en de oplevering van de website volledig in het teken van het aantrekken en converteren van bezoekers.

"We zien het ontwikkelen van een website niet als een eenmalig project, maar als een partnership om de klant succesvol op internet te maken. Door onze online expertise te combineren met de marktkennis van de klant, kunnen we websites ontwikkelen die aantoonbaar rendement opleveren. Dat dit idee aanslaat blijkt uit de snelle uitbouw van ons klantenbestand. Daarom zijn we momenteel op zoek naar programmeurs om ons team te komen versterken.", aldus Marcel Dol.

Over Storm Web Development

Storm Web Development is onderdeel van het fullservice online marketingbureau Storm Marketing Group, gevestigd in Groningen. De Group bestaat daarnaast uit de werkmaatschappijen StormMC, Storm Media Buying en StormAcademy. Binnen de Group zijn 20 hoog gekwalificeerde en ambitieuze specialisten actief. Ze zijn intensief betrokken bij alle aspecten van online marketing, voor tal van toonaangevende klanten.

De Storm Marketing Group is in 2006 opgericht door Sander Prinsen en Haico Pols. Begin dit jaar hebben ze Marcel Dol benaderd om gezamenlijk Storm Web Development op te gaan zetten. Marcel brengt jarenlange online ervaring mee als marketing consultant in de ICT sector en internet directeur in de reisbranche.

Kijk voor meer informatie op www.stormwebdevelopment.nl. Of neem contact op met Marcel Dol, directeur Storm Web Development: dol@stormwd.nl of 050-210 34 06.