Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
MUZIEK / KUNST EN CULTUUR

28 april 2009

John Coffey getekend door Sally Forth Records!

Afgelopen vrijdag werd tijdens het Sally Family Festival in een vol Tivoli bekend gemaakt dat John Coffey de nieuwste aanwinst is van Sally Forth Records.

De jaarlijkse labelpresentatie van Sally Forth Records, die dit keer plaats vond in Tivoli de Helling in Utrecht, was een groot succes. Er kwamen bijna 400 bezoekers af op het labelfeestje. This Beautiful Mess, The Spirit That Guides Us, The Hot Stewards en nieuwkomer John Coffey maakten stuk voor stuk grote indruk op het toegestroomde publiek en bewezen hiermee dat Sally Forth Records na meer dan 10 jaar nog steeds een van de meest toonaangevende alternatieve labels van Nederland is.

De indie rockers van John Coffey werden tijdens deze avond gepresenteerd als nieuwste aanwinst van het label. De jonge Utrechtse band werkt op dit moment aan de afronding van haar debuutalbum, dat dit najaar uit zal komen op Sally Forth. De full length plaat is opgenomen in november 2008 bij Martijn Groenenveld (Mailmen) en er zullen twee extra songs worden opgenomen in zijn Utrechtse Mailmen bunker in Juni 09. Aan de oproep om de bekendmaking van dit grote nieuws te filmen en op youtube te zetten werd massaal gehoor gegeven. De mobieltjes en camera's gingen de lucht in en de eerste beelden van de signing circuleren al op het internet.

---
Website van John Coffey: www.johncoffey.nl
Myspace van John Coffey: www.myspace.com/johncoffeymusic

Sally Forth Records
Contactpersoon: Jeroen van der Werken
Tel: +31(0)6-14442913
jeroen@sallyforthrecords.com
www.sallyforthrecords.com