Ingezonden persbericht



---

Persbericht

Back to nature met nieuw aanbod in Britse nationale parken Eurocamp brengt natuurliefhebber in extase met 'UK Escape'

Amersfoort, 28 april 2009 -. Zes prachtige natuurgebieden in Groot-Brittannië vormen het decor van het nieuwe aanbod van Eurocamp: 'UK Escape'. Op negen campings genieten vakantiegangers van de rustieke landschappen, in combinatie met het comfort van een Eurocamp bungalowtent. Daarnaast is er een activiteitenprogramma in de natuur onder leiding van echte Forest Rangers. Door de lage koers van de Engelse pond is een vakantie met 'UK Escape' ook nog eens interessant voor de portemonnee. Terug de natuur in met Eurocamp in Groot-Brittannië betekent een avontuurlijke en betaalbare vakantie in een prachtomgeving.

De mooiste plekken van de UK

Avonturiers genieten met UK Escape van de indrukwekkende vergezichten op Mount Snowdon in Wales, de bossen en heidevelden van North Yorkshire en Forest of Dean als ook van de meren in Lake District. In het jongste National Park van Engeland, The New Forest aan de zuidkust, lopen pony's en runderen zelfs vrij rond en met een beetje fantasie spotten liefhebbers het Monster van Loch Ness in Schotland! Speciale Forest Rangers nemen gasten van 'UK Escape' mee op avontuur door de natuur en vertellen hen alles over planten en dieren maar ook over de beste manieren waarop je in de natuur kunt overleven. Voor de jonge natuurliefhebbers is er een speciaal op hen afgestemd programma.

Slapen in de natuur
De bungalowtenten van Eurocamp beschikken in Groot-Brittannië over een grote leefruimte en een apart slaapgedeelte met echte bedden, kussens en dekens. Linnengoed dient zelf meegenomen te worden. Hoewel er geen elektriciteit aanwezig is in de tenten, staan opwindlantaarns klaar voor licht en is er een koelbox met koelelementen. De campings hebben een winkel met basisassortiment en goede sanitaire voorzieningen. Daarmee is UK Escape een comfortabele manier van vakantie vieren in de natuur. Extra fijn is UK Escape voor vroegboekers: wie vóór 16 mei boekt ontvangt 10% kennismakingskorting en profiteert daarmee van extra voordeel naast de lage koers van de pond.

Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op ruim 163 bestemmingen in Europa. Er wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent of een luxe chalet met een ruim overdekt terras. Op alle Europese campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers (m.u.v. de bestemmingen uit het UK Escape programma). Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis. Voor tieners biedt Eurocamp het programma Base: internationale animatie. Sinds kort biedt Eurocamp ook vakanties aan in de Verenigde Staten en Canada en werkt daarbij samen met de Amerikaanse kampeerspecialist KOA. Gasten verblijven dan in houten kabins, lodges of in een airstream caravan.