Droste Nederland en Bickery Food Group gaan samenwerken


'S-GRAVELAND, 20090428 -- Droste Nederland B.V. en Bickery Food Group B.V. gaan per 28 april 2009 samenwerken. Deze exclusieve samenwerking heeft betrekking op de verkoop, marketing en distributie van alle Droste producten op de Nederlandse en Belgische markt.

Voor Bickery is het een grote eer de belangen van het oer-Hollandse en zeer bekende merk Droste te mogen vertegenwoordigen. Voor Droste biedt de samenwerking uitgebreide mogelijkheden om de positie van het merk te versterken en de distributie naar meerdere afzetkanalen uit te breiden.

Ideale combinatie
Droste is al sinds 1863 bekend van chocoladepastilles en cacao. De pastilles zijn in vele varianten, tot ver over de grenzen verkrijgbaar. Droste's cacao geniet wereldfaam vanwege de vele gebruiksmogelijkheden. Droste heeft een grote reputatie en geniet in Nederland een merkbekendheid van nagenoeg 100%.

Bickery Food Group is de grootste, onafhankelijke specialist in verkoop, marketing en distributie van internationale Premium Food Brands. Tevens is Bickery de grootste toeleverancier van speciaal ontwikkelde foodconcepten voor de Kerst- en Geschenkpakkettenmarkt.

Bickery Food Group en Droste vormen samen een ideale combinatie voor uitbouw van het authentieke merk op de Nederlandse en Belgische markt.