N.E.C. en Jupiler verlengen contract met vijf jaar


BREDA, 20090428 -- Eredivisie voetbalclub N.E.C. en bierbrouwer Jupiler hebben hun biercontract en sponsorovereenkomst verlengd tot en met 2013. Beide partijen zijn dusdanig tevreden over de samenwerking dat besloten is de overeenkomst voortijdig open te breken en te verlengen.

Algemeen Directeur Jacco Swart van de Nijmeegse club: 'We zijn erg gelukkig met Jupiler bij N.E.C. Niet alleen omdat het heerlijk bier is, maar ook vanwege de meerwaarde die Jupiler aan N.E.C. biedt. Zo heeft de brouwer onlangs voor de UEFA-Cup wedstrijden tegen Udinese, Tottenham Hotspur en HSV exclusieve bierglazen met wedstrijdlogo's ontwikkeld. Ook de speciale Jupiler NEC sporttassen die via een regionale supermarktactie zijn ingezet vonden gretig aftrek bij onze fans.'

Ook InBev, de brouwerijgroep waartoe Jupiler hoort, is enthousiast over de verlenging. Sponsoring & Events Manager René Bergmans: 'Jupiler rukt vanuit België snel op naar het oosten van Nederland. Vooral in Nijmegen is het merk erg 'hot'. N.E.C. speelt een vitale rol bij ons streven om van Jupiler het populairste bier van Nijmegen en omstreken te maken. We zijn dan ook erg blij met de fantastische prestaties die de club dit jaar heeft geleverd. Ook zijn we trots dat we de langdurige samenwerking van ruim 60 jaar met N.E.C. wederom mogen voortzetten."

Jupiler is onlosmakelijk met voetbal verbonden: in België als hoofdsponsor van de Eerste Klasse, de Jupiler Pro League en sinds 2006 als hoofdsponsor van de Eerste Divisie in Nederland, de Jupiler League.





Ingezonden persbericht