Grandioos prijzenfestijn op 30 april 2009 in Velp ( gld )


Op 30 april heeft Koopplein Rheden/Rozendaal weer een prachtige actie in Velp waarbij maar liefts 26 prijzen zijn te winnen

VELP ( GLD), 20090428 -- Op 30 april 2009 heeft Koopplein Rheden/Rozendaal weer een prachtige actie in Velp waarbij maar liefts 26 prijzen zijn te winnen. Dan zal het Koopplein-Team 500 genummerde Flyers verspreiden onder het publiek op Koninginnedag in Velp. Het Koopplein-Team is goed herkenbaar aan de T-shirts die ze dragen. Er zijn maar lieftst 26 prijzen beschikbaar gesteld door: Boekhandel Jansen en de Freyter, Teunissen banket, Etos Pijl, Brasserie Hugo's, Wissing optiek, Profile Lentink. De trekking van de prijzen is in handen van notariskantoor De Kroon uit Velp. De uitslag is op 1 mei en de dagen erna te zien op www.koopplein.nl/rhedenrozendaal. De winnaars kunnen hun prijs ophalen bij de winkel waar deze is gevallen.

Dat de gratis handelssite koopplein.nl een voltreffer is blijkt uit de cijfers van de bezoekers van Koopplein Rheden/Rozendaal. De site is in juni 2008 in de lucht gekomen met 900 bezoekers per maand. Het bezoekersaantal blijft maar stijgen en zal volgens verwachting in 2011 uitkomen op 160.000 bezoekers per maand.


Koopplein Rheden/Rozendaal werkt uitsluitend lokaal, en alleen particulieren en ondernemers uit deze gemeenten mogen rubrieksadvertenties plaatsen. Dit wordt gecontroleerd met een postcodefilter en biedt tal van voordelen ten opzichte van de landelijke handelsplaatsen. Jan van Ee: "Omdat de koop en verkoop plaatsvindt in je eigen omgeving heb je geen gedoe met verzenden. Je kunt het artikel gemakkelijk even gaan bekijken en direct meenemen. Bovendien is het risico op oplichting kleiner in je eigen gemeente, want de kans dat je elkaar in de supermarkt nog eens tegen het lijf loopt, is groot". Omdat Koopplein uitsluitend lokaal opereert, met plaatselijke advertenties, is het een zeer interessant medium voor commerciële advertenties van lokale bedrijven. "Een fietsenhandelaar in onze gemeente bijvoorbeeld wil natuurlijk graag tussen de lokale particuliere advertenties van tweedehands fietsen staan".

De formule van Koopplein.nl draait al sinds eind 2005 met veel succes op Texel. Maandelijks wordt deze lokale handelsplaats zo'n 49.500 keer bezocht en worden circa 6,7 miljoen pagina's bekeken. Een aanzienlijk aantal, gemeten naar de grootte van de gemeente Texel (13.800 inwoners).
De gemeenten Rheden en Rozendaal hebben samen 45.000 inwoners, dat betekend omgerekend 161.370 bezoekers en 21,8 miljoen pagina's die bekeken gaan worden per maand als de site op volle toeren draait. Landelijk heeft Koopplein.nl momenteel een dekking van 3,5 miljoen adverteerders.





Ingezonden persbericht