Revolutionaire bedrijfssoftware van GAC voor zakelijke dienstverleners


Geïntegreerde ERP-oplossing PSA+ van GAC Business Solutions helpt bij het realiseren van omzet, succes en groei

OIRSCHOT, 20090428 -- ICT dienstverlener GAC Business Solutions lanceert op 12 mei een gloednieuwe geïntegreerde bedrijfsoplossing voor zakelijke dienstverleners. PSA+ 2009 ondersteunt dienstverleners bij het realiseren van meer succes, meer groei en meer omzet. De nieuwe oplossing wordt gepresenteerd tijdens het PrestatieKracht Evenement in Amsterdam.

PSA+ 2009 dekt elk bedrijfsproces af
Met deze geïntegreerde oplossing kunnen zakelijke dienstverleners eenvoudig elk bedrijfsproces afdekken. PSA+ 2009 bevat uitgebreide functionaliteiten voor essentiële standaard bedrijfsprocessen zoals projectadministratie, financiële administratie, urenregistratie en klantbeheer. Daarnaast beschikt de software over een uiterst gebruiksvriendelijke interface. Het fundament voor deze oplossing wordt gevormd door de nieuwste release van het Microsoft Dynamics NAV-platform, Dynamics CRM en SharePoint. De software is met name geschikt voor projectgestuurde bedrijven vanaf 50 medewerkers.

Revolutionaire software
"PSA+ 2009 is een revolutionair product", stelt Paul Vos, Product Manager Zakelijke Dienstverlening bij GAC. "Veel zakelijke dienstverleners gebruiken verschillende systemen voor afzonderlijke processen. Vaak leidt dat tot software-eilanden binnen de organisatie. Met PSA+ 2009 maak je daar een eind aan. Mensen en kennis vormen het kapitaal van ieder bedrijf. PSA+ 2009 stimuleert een optimale uitwisseling van informatie en zorgt dat kennis voor iedereen beschikbaar is."

Rolgebaseerde toegang
De nieuwe oplossing van GAC Business Solutions is rolgebaseerd. Vos: "Afhankelijk van je rol binnen de organisatie biedt de software je de gegevens en functionaliteiten die je nodig hebt voor je werk. Dat betekent dat een projectmanager kan beschikken over andere gegevens en schermen dan zijn collega van de financiële administratie. Ook de interface verschilt. Sommige mensen zullen rechtstreeks inloggen op het systeem, anderen krijgen bijvoorbeeld toegang via een online portal."

Lancering op 12 mei 2009
PSA+ 2009 wordt gelanceerd tijdens het PrestatieKracht Event dat op 12 mei 2009 plaatsvindt in Amsterdam. Plaats van handeling is het Auditorium van The Outlook, het nieuwe hoofdkantoor van Microsoft. GAC organiseert dit event in nauwe samenwerking met Microsoft en diverse andere partners. Kijk voor meer informatie over dit event op www.prestatiekracht.nl.

Over GAC Business Solutions
GAC Business Solutions is leverancier van ondernemingsbrede branchegerichte bedrijfssoftware op basis van Microsoft Dynamics NAV, Dynamics CRM en SharePoint. GAC opereert vanuit het Brabantse Oirschot en heeft nevenvestigingen in Delft, Assen en Hengelo (OV). Tot de klantenkring behoren onder andere de Troostwijk Groep, Altran, QSN Kwaliteitsmanagement, Datacon en PricewaterhouseCoopers. De kracht van GAC schuilt in het samenbrengen van de juiste partijen, zoals als klanten, branchespelers en Microsoft, wat resulteert in meer kennis, knowhow en technologische kracht. GAC is Gold Certified partner van Microsoft en tevens lid van de Inner Circle van Microsoft (top 1% partners wereldwijd). Voor internationale trajecten is GAC aandeelhouder van Partner Power International. Kijk voor meer informatie over GAC op www.gac.nl.





Ingezonden persbericht