Sofon Seminar: Marges handhaven in marginale tijden


SON, 20090428 -- Op 12 mei 2009 organiseert Sofon een seminar met als thema: "Marges handhaven in marginale tijden - Concurreren met de juiste prijzen en winnende offertes".

Nu veel bedrijven kampen met mindere verkopen worden verschillende oplossingen aangegrepen. Zo wordt er niet alleen gesneden in de kosten, maar ook in de marges. Maar is dit nu echt de oplossing?

Tijdens het seminar biedt Onno Oldeman van Simon-Kucher & Partners een oplossing die verder gaat dan snijden in de kosten. Hij biedt handvatten om het prijsniveau te verdedigen en een sterke prijsstrategie te hanteren.

Otto van der Tang van Sofon legt uit hoe bedrijven - in tijden van economische krimp - de concurrentiepositie kunnen versterken met Guided Selling software. Hij zal hierbij aandacht besteden aan het behouden van marges, het verwerken van wijzigende prijsstrategieën in offertes en het realiseren van prijsdifferentiatie in de praktijk.

Andreas Schuele van Philips Healthcare vertelt hoe Sofon wereldwijd succesvol wordt ingezet door deze toonaangevende leverancier van geavanceerde medische oplossingen. De verkopers en distributeurs van Philips Healthcare zijn dankzij Sofon in staat om zelfstandig en snel complete, professionele en foutloze offertes te genereren.

Aanmelden voor dit seminar is gratis en kan via: in.demt.nl/webversion/aaadqR/aa6JC_/aaaosA/aaaZn3 of stuur een e-mail naar marketing@sofon.com.

Datum: 12 mei 2009.
Locatie: Restaurant De Salentein, Nijkerk
Tijd: 12.30 uur - 17.00 uur (inclusief lunch)
Kosten: geen
Organisator: Sofon (www.sofon.com)
Doelgroep: (commercieel) management van middelgrote en grote ondernemingen die klantspecifieke producten en diensten leveren
Meer info: www.sofon.com
Aanmelden: bezoek in.demt.nl/webversion/aaadqR/aa6JC_/aaaosA/aaaZn3 of stuur een e-mail naar marketing@sofon.com
Contactpersoon: Ronald Hensen (Afdeling Verkoop Sofon), 040 - 26 77 199, marketing@sofon.com