Ingezonden persbericht


Affiliate Marketing: dé investeringsvrije manier om online omzet en zichtbaarheid te verhogen in huidige economie

Alles over Affiliate Marketing op a4uexpo, 28-29 april in RAI Amsterdam

Amsterdam, 19 januari 2009 â¤* Marketeers zijn in de huidige economie steeds meer op zoek naar efficiënte manieren om online aandacht te creëren. Affiliate Marketing is dan het ideale middel - adverteerders hoeven hiervoor geen invvestering te doen. Ze betalen pas als een online advertentie daadwerkelijk omzet genereert; bijvoorbeeld per aankoop via een online advertentie. Affiliate Marketing is hiermee een perfecte manier om ondanks krimpende marketingbudgetten toch de omzet te stimuleren. Marketeers en professionals die meer willen weten over de mogelijkheden van Affiliate Marketing kunnen terecht op de a4uexpo op 28-29 april 2009 in de RAI Amsterdam. affilinet, onderdeel van de Adlink Group, en Platform A zijn Platinum Sponsors van deze toonaangevende marketingbeurs.

Met meer dan 40 interessante sessies, voor zowel beginners als experts, en 34 stands van vooraanstaande bedrijven, is de a4uexpo Europe de meest complete pan-Europese affiliate marketingconferentie en -beurs. In twee dagen tijd geven verschillende experts uit de online marketingsector specifieke workshops. Hierin kunnen professionals luisteren naar en discussiëren over belangrijke onderwerpen die een rol spelen in het dynamische en continu uitbreidende affiliate marketing-kanaal.

Het is de eerste keer dat a4uexpo Nederland aandoet. In Engeland (Londen) is het al een gevestigd event. De initiatiefnemers van a4uexpo Europe komen met dit evenement tegemoet aan de behoefte aan informatie en sturing voor wat betreft grensoverschrijdende digitale- en affiliate marketing op het Europese vaste land.

Matthew Wood, oprichter van affiliates4u.com, de grootste online affiliate community in Groot-Brittannië, en organisator van a4uexpo: 'Tot nu toe heeft de Europese affiliate-markt alleen zijn gezicht laten zien op algemene digitale beurzen of op landelijke evenementen. Met a4uexpo willen we dit stramien doorbreken en het ultieme platform bieden voor grote adverteerders die op zoek zijn naar meer aanwezigheid in Europa. Ook voor de groeiende affiliate-netwerken is a4uexpo een ideale ontmoetingsplek.'

'In tegenstelling tot traditionele online marketing zijn de perspectieven voor Affiliate Marketing rooskleurig. Bedrijven hebben dit jaar minder budget om te investeren in online marketing. Toch willen ze niet dat hun bezuinigingen ten koste gaan van hun zichtbaarheid op het web en advertentie-inkomsten. Affiliate Marketing is dan de oplossing', zegt Auke Boersma, Country Manager affilinet Nederland. 'Affiliate Marketing is vandaag de dag dé manier om online aandacht te creëren, zonder grote investeringen. Het kost adverteerders pas iets wanneer iemand via een banner op hun website terecht komt. Kortom: ze betalen alleen wanneer hun advertenties aandacht en omzet genereren.'
* Plaats: RAI Congrescentrum Amsterdam

* Datum: 28 en 29 april 2009

* Early Bird-tarief bij registratie vóór 28 maart a.s. is ¤ 179,00 voor affiliates enn ¤ 279,00 voor alle overige deelnemers.
* Affiliates die zich registeren nà 28 maart a.s. betalen ¤ 279,00 en alle overige deelnemmers

¤ 379,00

* Registratie via: www.a4uexpo.com/europe

# # #