Ingezonden persbericht


Varien benoemt Vivendo tot Magento Enterprise Partner

28 april 2009 - Varien, the Magento Company, heeft Vivendo benoemd tot dé Magento Enterprise Partner in de Benelux. Al sinds Magento in 2008 op de markt kwam bouwt Vivendo webshops op basis van dit multishop open source platform. Inmiddels is Magento uitgegroeid tot een immens populair eCommerce platform en hebben de specialisten van Vivendo diverse effectieve Magento webshops gerealiseerd. Als Magento Enterprise Solution Partner bouwt Vivendo nu ook webshops op basis van de onlangs geannonceerde Magento Enterprise Edition; de licentieversie van Magento met extra functionaliteiten.

De Magento Enterprise Edition is specifiek voor online ondernemingen die net niet uit de voeten kunnen met het Magento Community platform, maar wel gebruik willen maken van de vele mogelijkheden van dit multishop/multichannel open source platform.

De Magento Enterprise Edition biedt o.a.:

- toewijzen van beperkte admin rechten op website- en webshop niveau
- uitgebreide mogelijkheden met de uitgifte en het gebruik van cadeaubonnen
- content staging

- store credits

- beveiliging

Interesse in de nog uitgebreide versie van het Magento platform? Vivendo licht u graag de verschillen tussen de Community en Enterprise editie toe. Zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen welke editie het beste bij uw eCommerce plannen past.

Over Vivendo:
Vivendo is een full service eCommerce specialist en gaat voor een hecht partnership met haar klanten. Vivendo bouwt effectieve webshops met behulp van Magento, volledig geïntegreerd met online betalen, logistiek, administratie/ERP, CRM en eMarketing tools. Vivendo is een jong bedrijf met veel ervaring. De consultants en ontwikkelaars van Vivendo hebben hun sporen verdiend in de eCommerce wereld. Vanaf de bouw van het nieuwe eCommerce platform tot en met het verhogen van het rendement van de webshop; Vivendo bundelt de expertise van haar klanten met die van haar eCommerce consultants. Als Magento Enterprise Solution Partner bouwt Vivendo nu ook webshops op basis van de onlangs geannonceerde Magento Enterprise Edition; de licentieversie van Magento met extra functionaliteiten. De combinatie van de beste eCommerce professionals en het winnende Magento platform zorgt er voor dat de omzet van de klanten van Vivendo maximaal kan groeien!

Meer Info:
Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 (0)35 7890012 of via info@vivendo.nl

--

Vivendo B.V. Work: +31 (0)35 - 789 00 12 Vaartweg 51 Mobile: +31 (0)6 - 55 36 7992 1211 JE Hilversum E-mail: roos@vivendo.nl