Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Salsa, strand, sigaren en Sunny Cars op Cuba
Nieuw aanbod van grootste huurautobemiddelaar op authentiek eiland

Hoofddorp, 28 april 2009 - Geen gehannes meer met dure taxi's en drukke touringcars: vanaf deze zomer ontdekken vakantiegangers het Caribische eiland Cuba zelf met een huurauto van Sunny Cars. De grootste huurautobemiddelaar van Nederland speelt hierbij in op de groeiende populariteit van Fly & Drives op Cuba, als ook op die van 'Casas Particulares': het unieke Cubaanse 'homestay' fenomeen waarbij toeristen bij de lokale bevolking logeren. Op meer dan 170 locaties, verspreid over het eiland, kunnen huurders hun bolide ophalen en inleveren. Met de all-inclusive formule van Sunny Cars betekent dat vrijheid en flexibiliteit tijdens een zorgeloze vakantie op Cuba.

Cuban Fly & Drive
De goede bereikbaarheid van Cuba, door de rechtstreekse verbindingen tussen Nederland en België met zowel Havana als Varadero, maakt het land tot een geliefde bestemming bij Nederlanders. Vanaf nu kunnen zij met Sunny Cars ook op Cuba hun huurauto ophalen of inleveren op de luchthavens en bij vele hotels. Huurders bij Sunny Cars profiteren daarnaast op Cuba van de all-inclusive formule, inclusief een onbegrensd aantal kilometers, lokale belastingen, dekking van de WA-verzekering tot 7,5 miljoen Euro, one-way kosten en glas-banden-bodem verzekering. Het enige dat ter plaatse nog betaald moet worden is de schade- en diefstalverzekering, van ongeveer 15 Euro per dag.

Van Casa naar Casa met Sunny Cars
De authenticiteit van Cuba is goed terug te vinden in het steeds populairdere concept 'Casas Particulares'. Sinds 1997 staat de overheid haar bevolking toe om twee kamers in hun huis te verhuren aan toeristen. Zij krijgen in deze Cubaanse vorm van het bekendere 'homestay' programma de echte Cubaanse smaak goed te pakken, want bij full board is het 'eten wat de pot schaft'. Daarmee vormen Casas Particulares een voordelig alternatief voor hotels. Sunny Cars biedt met haar nieuwe aanbod in Cuba de uitkomst voor hen die van Casa naar Casa willen gaan.

Sunny Cars
Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. Als onafhankelijk bemiddelaar selecteert Sunny Cars op elke bestemming de beste lokale verhuurder. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. De in Hoofddorp gevestigde broker is dit jaar door reisagenten voor de tiende keer gekozen tot Beste Autoverhuurder. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. Daarnaast is de broker actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. www.sunnycars.nl



Ingezonden persbericht