Ingezonden persbericht


Neckermann Reizen


- Persinformatie -

Neckermann biedt reizigers naar Mexico kosteloze
wijziging van vertrekdatum en/of bestemming

Neckermann Reizen geeft reizigers naar Mexico de mogelijkheid hun reis kosteloos om te boeken naar een andere vertrekdatum en/of een andere bestemming uit het volledige Neckermann aanbod met vertrek tot 31 mei 2009. Dit geldt voorlopig voor alle Neckermann passagiers met vertrek naar Cancun (Mexico) t/m 04 mei 2009. De reisorganisatie zal deze groep klanten de komende dagen actief benaderen met dit aanbod. Bij annulering zijn de normale voorwaarden van toepassing. Neckermann Reizen heeft dit dinsdagmiddag bekend gemaakt na overleg met de ANVR. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert wegens de uitbraak van de varkensgriep niet naar Mexico te reizen. Vanmiddag is dit aanbod als eerste gedaan aan een groep Neckermann klanten, die op Schiphol in afwachting waren van hun vertraagde vlucht naar Mexico.

Speciaal informatienummer voor Neckermann Reizigers: 023 - 513 55 95. Neckermann Reizen houdt de ontwikkelingen rondom de varkensgriep nauwlettend in de gaten en zal als de situatie er om vraagt haar maatregelen aanpassen. Om haar reizigers zo adequaat mogelijk te informeren heeft Neckermann Reizen een speciaal telefoonnummer voor vragen opengesteld; 023 - 513 55 95. Reizigers kunnen op dit nummer dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur terecht met vragen.

Over Neckermann
Neckermann biedt vliegreizen naar populaire zonbestemmingen over de hele wereld. Ieder jaar kiezen meer dan een half miljoen mensen ervoor om met Neckermann te reizen en dat is niet zomaar. Want Neckermann heeft alles goed geregeld, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie! Neckermann is onderdeel van Thomas Cook Nederland. Tot deze organisatie behoren ook Vrij Uit en het reisbureauketen Thomas Cook Travel Shops. Jaarlijks kiezen 1,3 miljoen Nederlanders er voor om hun vakantie door één van de merken van Thomas Cook Nederland te laten verzorgen.


---