Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

EUROPEESCHE EN ASR BIEDEN VERGOEDING VOOR MEXICAANSE GRIEP

----------
Europeesche Verzekeringen en ASR Verzekeringen bieden klanten de mogelijkheid om reizen met bestemming Mexico kosteloos te wijzigen. Alle klanten die op dit moment een reis naar Mexico geboekt hebben en een annuleringsverzekering hebben afgesloten bij de Europeesche of ASR Verzekeringen ontvangen een vergoeding voor de extra kosten die gemaakt moeten worden voor het omboeken van de reis naar een andere bestemming.

Deze vergoeding geldt alleen voor Mexico en zolang het negatieve reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van kracht is. De Europeesche en ASR Verzekeringen willen hiermee een oplossing bieden voor reizigers die anders voor hoge kosten komen te staan.

"Normaal gesproken valt een kans op een wereldepidemie niet onder de voorwaarden van een annuleringsverzekering. Het Calamiteitenfonds voorziet in een vergoeding voor vergelijkbare gebeurtenissen, zoals molest en natuurrampen. Omdat dit risico volgens het Calamiteitenfonds niet onder de definitie natuurramp of molest valt, bieden wij deze oplossing voor onze klanten. Wij willen namelijk niet dat reizigers hier de dupe van worden. Naast deze tijdelijke oplossing werken wij ook aan een oplossing voor de lange termijn", zegt Gerard ten Brincke, Directievoorzitter Europeesche Verzekeringen.

----------



Ingezonden persbericht